Folkart Yangınının Raporu Tamamlandı
153 okunma

Folkart Yangınının Raporu Tamamlandı

ABONE OL
13 Mayıs 2023 10:11
Folkart Yangınının Raporu Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Narlıdere ilçesinde Folkart Sitesi’nde çıkan ve 8 saat sonra kontrol altına alınan yangınla ilgili raportamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın yaptığı incelemeye göre hazırlanan raporda; yangının çıkış nedeninin ‘elektrik kontağı’ olduğu kanaatine varıldığı belirtildi. Narlıdere ilçesinde 27 Nisan’da saat 22.00 sıralarında 4 blok ve 168 daireden oluşan Folkart Sitesi’nin 3’üncü bloğunda yangın çıktı. Site sakinleri kendi imkanları ile çıkarken, bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kısa sürede tüm bloğu saran alevlere, itfaiye ekipleri müdahale etti. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangın, havadan ve karadan müdahale ile 8 saat sonra kontrol altına alındı.

Yangında 6 kişi dumandan etkilenirken, 1 kişi ayağından yaralandı. Olay yeri inceleme ile itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenine ilişkin çalışmalarını dün tamamladı. Tüm dairelerde tek tek inceleme yapan ekipler, elde edilen bulgular ile toplanan delilleri savcılığa teslim etti. Polisin olay yeri inceleme ekipleri de yangın sonrası inceleme yaptı.İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yangınla ilgili yapılan incelemeler sonrası hazırlanan rapor tamamlandı. Raporda yangının çıkış nedeni ‘elektrik kontağı’ olarak açıklandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP