HİZMETLERİ TEK TEK GÖRECEKSİNİZ
129 okunma

HİZMETLERİ TEK TEK GÖRECEKSİNİZ

ABONE OL
27 Aralık 2022 15:10
HİZMETLERİ TEK TEK GÖRECEKSİNİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet Özhaseki’ye, yapılacak projeler ile ilgili sunum yapıldı.

“DERS ÇALIŞMAYA GELDİK”

Özhaseki Belediye Başkanı Özcan için, “Değerli kardeşimiz Nazilli’mizin evladı, güzel bir insan. Bugün buraya ders çalışmaya geldik. Projelere tek tek bakacağız. Üzerinde fikir yürüteceğiz, nasıl yardımlaşırız bunu konuşacağız. Akşama kadar Nazilli’yi tartışıp, konuşacağız. Hep birlikte istişare edeceğiz. 21 yıllık belediye başkanlığım var. Bakanlık dönemim ve genel başkan yardımcılığım var. Neredeyse 30 senem, şehircilik ve belediyecilik üzerine geçti. Nacizane, hangi projeler nasıl yapılır bunun örneklerini vereceğiz” dedi.

“PARA HARCAMAYA HAZIRIZ”

Mehmet Özhaseki, “Para harcamadan bir proje nasıl yapılır bunun örneklerini göstereceğiz. Bir taraftan harcayıp, diğer taraftan harcamadan Nazilli’de neler yapabiliriz onu konuşacağız. Kayseri’de 33 bin kişilik stad, terminal, baraj yaptırdım, kamunun cebinden 1 kuruş çıkmadan yaptırdım. Kasası dolu dolu bir belediye teslim ettim” dedi

HİZMETLERİ TEK TEK GÖRECEKSİNİZ”

Mehmet Özhaseki, uzman ekibinin bir süredir Nazilli’de olduğunu ve yapılacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Özhaseki, projeleri değerlendirip, Ankara’da gerekli destekleri vereceklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye gireceği hususlarda temaslarını sürdüreceklerini dile getirdi. AK Partili Özhaseki, “Nazilli’de bundan sonraki günlerde gelişmeleri sırayla tek tek göreceksiniz. Allah utandırmasın. Cenab-ı Hak bizi bu yolda mahcup etmesin. Başkanımıza büyük AK Parti ailesine hizmet için katıldığından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP