Hoş geldin ‘Nuh Aşkın’
195 okunma

Hoş geldin ‘Nuh Aşkın’

ABONE OL
15 Temmuz 2022 21:03
Hoş geldin ‘Nuh Aşkın’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eşin Group Nazilli Belediyespor’umuz, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor’da 23 maçta forma giyen ve 4 gol atma başarısı gösteren 2015-2016 ile 2017-2018 sezonlarında formamızı terleten stoper Nuh Aşkın ile tekrar anlaşma sağladı.

Nazilli’de gerçekleştirilen son görüşmeler sonrasında anlaşma sağlanan oyuncumuz Nuh Aşkın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk spor kompleksinde düzenlenen tören ile kendisini 2 yıllığına siyah beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

“CAMİAMIZA VE FUTBOLCUMUZA HAYIRLI OLSUN”

Sezon hazırlığı kapsamında transfer görüşmelerine hız verildiğini söyleyen Eşin Group Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyemiz Kadir Kabak: “Nuh kardeşimizin tekrar bizimle olması mutluluk verici. Evine yuvasına tekrar hoş geldi. Formamız altında nice başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

“EVİMDE OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM”

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan başarılı oyuncumuz Nuh Aşkın; “Daha önce de gururla ve özenle terlettiğim formayı tekrar giyecek olduğum için çok mutluyum. Evimde bildiğim, bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımızla önemli bir camiada olacağım. Bu beni ayrıca motive edecek. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP