İYİ Parti Aday Adayı Öztunç Nazilli İlçe Binasında Partililer İle Buluştu
146 okunma

İYİ Parti Aday Adayı Öztunç Nazilli İlçe Binasında Partililer İle Buluştu

ABONE OL
27 Mart 2023 16:54
İYİ Parti Aday Adayı Öztunç Nazilli İlçe Binasında Partililer İle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Nazilli’nin güçlü isimlerinden Çevre Mühendisi Mesut Öztunç, dün eşi Nihal Öztunç ile birlikte İYİ Parti Aydın İl binasında 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Nazilli ilçe binasında partililer ile buluşan Öztunç, adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’nin 2017’de haksızlık karşısında susmayan insanların, bir ‘cesurlar’ hareketi olarak doğduğunu hatırlatan Öztunç, “Yıllar içinde gören gözlerin görmez, duyan kulakların duymaz olduğu, liyakatin yerini riyakarlığın aldığı bu iktidar ikliminde cesurlar hareketinin önemi daha iyi anlaşıldı. Ekonomik krizler, üzeri örtülmeye çalışılan toplum gerçekleri ve özellikle kültür deformasyonu ile Türk milleti arzu ettiği, olmak istediği yerlerin uzağına itildi. Özellikle içinde bulunduğumuz bu ucube yönetim sisteminin sonuçlarını hepimiz görüyoruz. Peki ne yapmalıyız? Bu gerçekleri görüp, fikri hür vicdanı hür nesillere dokunabilmek için, hamasetten uzak bir şekilde yükselen sesler olmalıyız.” diye konuştu.

Nazilli’nin İstiklal mücadelesinin kıvılcımdan ateşe döndüğü yerler olduğunun vurgulayan Öztunç, “Bu ruhu içimizde yaşatıp, bu ruhu gönlümüzde yaşayıp; bölgemize hak ettiği yere ulaştırmalıyız. İşte bu yüzden, bu gerçekler ile çıktığım bu yolda; partimizin ufuklara açılan kapısından geçip müreffeh yarınlara erişmek için, geleceğimiz için çalışacağıma söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP