İYİ Parti Aydın Teşkilatı, Akşener ile buluştu
185 okunma

İYİ Parti Aydın Teşkilatı, Akşener ile buluştu

ABONE OL
17 Ağustos 2022 19:10
İYİ Parti Aydın Teşkilatı, Akşener ile buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından, Ege Bölgesi İl ve İlçe Başkanları Buluşması düzenlendi. İstanbul’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başkanlığında yapılan toplantıya Aydın İl Başkanı Recep Taner, 16 ilçe başkanı ile birlikte katıldı. Kuyucak İlçe Başkanı Ömer Kılınç’ın mazereti nedeniyle yer almadığı toplantıda İl Başkanı Taner ve ilçe başkanları, teşkilatların son durumu hakkında Akşener’i bilgilendirip, ülke siyaseti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Anlatılanları dikkatle dinleyen İYİ Parti Lideri Akşener de, ekibine talep ve sorunlarla ilgili notlar aldırdı.

 

“TOPLANTI OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Akşener’in başkanlığında, teşkilat işlerinin koordinatörlüğünde, Ege Bölgesi il ve ilçe başkanlarının katılımı ile yaptıkları toplantının oldukça verimli geçtiğini söyledi. 7 saat süren toplantıda Akşener’in konuşmak isteyen tüm başkanlara söz verdiğini ve başkanların talep, sorun ve ülke siyaseti ile ilgili fikirlerini dinleyip notlar aldırdığını belirten Taner, Akşener’in de toplantı vesilesiyle teşkilatların son durumları hakkında genel bir kanat edindiğini, milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri ile daha ilerisine yönelik de görüş ve düşüncelerini dile getirme fırsatı bulduğunu söyledi.

 

İLÇE BAŞKANLARI SÖZ ALDI

 

İYİ Parti Lideri Akşener’i Aydın’a davet ettiklerini dile getiren İl Başkanı Taner, “Genel Başkanımız, toplantıda Aydın’da başarılı bir program yaptığımızı dile getirdi. Biz de önümüzdeki süreç içerisinde ikinci tur olarak, kendisini tekrar Aydın’a beklediğimizi söyledik. Ayrıca üyelerin katılımı ile ön seçim yapılması noktasındaki talebimizi yineledik. Aydın Teşkilatı’nın son durumu hakkında da kendisini bilgilendirdik. Bizim ilçe başkanlarımızın çoğu da toplantıda söz alarak görüşlerini açıkladı” dedi.

Ses Gazetesi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP