İyi Parti’de Yüksek Gerilim
131 okunma

İyi Parti’de Yüksek Gerilim

ABONE OL
27 Nisan 2023 18:17
İyi Parti’de Yüksek Gerilim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray arasında yaşanan tartışma seçim sathı mahallinde de sürüyor. Son olarak Çıray, İzmir il başkanlığı seçiminde Dervişoğlu’nun desteklediği adayın kaybettiğini, kendi desteklediği adayın kazandığını söyleyince Dervişoğlu çok sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray arasındaki tartışma devam ediyor.

Çıray, İzmir il başkanlığı seçim sürecinde Dervişoğlu’nun adayının olduğunu ve seçimi kendi adayının kazandığını belirti.

ÇIRAY: TABANLA İLGİLİ PROBLEMİM YOK!

CNN Türk’te katıldığı programda konuşan Çıray “Ben bu partinin kurucu genel sekreteriyim. Birçok bölgede ittifaklar konusunda, Millet İttifakı konusunda, diğer konularda katkısı olmuş birisiyim. Benim taban sorunum da yok. Belki yakından takip edilmez, çok önemli bir iş değildir ama son yapılan İzmir’deki il başkanlığı seçiminde Müsavat Dervişoğlu bir aday çıkardı, ben bir aday çıkardım, benim çıkardığım aday kazandı. Benim tabanla ilgili bir problemim yok. Hiç kimseyle bir problemim yok, ben sadece ilkesel davranıyorum” dedi.

DERVİŞOĞLU: SİYASİ SAHTEKAR VE ZAFER HIRSIZISIN!

Çıray’ın sözlerine Müsavat Dervişoğlu’ndan sert yanıt geldi. Twitter’dan Çıray’a yanıt veren Dervişoğlu, “Sen kongre sürecinde tarafsızlık teranelerinde bulunan, çeyrek adamların arkasında saklanan bir siyasi sahtekar ve zafer hırsızısın” ifadelerini kullandı.

TEK BİR AÇIKLAMA GÖSTER, SİYASETİ BIRAKIRIM

Dervişoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Kongrede desteklediğin il başkan adayının olduğuna dair tek bir açıklamanı göster siyaseti bırakacağım. Utanmazlığın da bir sınırı vardır ama utanması olana… 14 Mayısı bekle!” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP