İYİ Partili Kadınlardan ‘Kapı Çal Gönül Al’ Etkinliği
212 okunma

İYİ Partili Kadınlardan ‘Kapı Çal Gönül Al’ Etkinliği

ABONE OL
20 Kasım 2022 13:34
İYİ Partili Kadınlardan ‘Kapı Çal Gönül Al’ Etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti tarafından Aydın’ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde farklı günlerde, “Kapı Çal, Gönül Al” eğitim çalışması yapıldı.

Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ve Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Kadriye Ünler’in konuşmacı olduğu eğitim çalışmalarına Aydın il genelinden İYİ Parti’li kadınlar katıldı. Eğitim çalışmalarının tamamlanmasının ardından Efeler ve Nazilli’de gruplara ayrılan İYİ Parti’li kadınlar, ev ziyareti gerçekleştirdi. İYİ Parti Aydın Kadın Politikaları Başkanı Buket Saran, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Şakru ve yönetiminin de katıldığı ziyaretlerde, bir günde 7 bin 302 haneye ulaşıldı. Evlerinde bir araya geldikleri vatandaşlara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını ileten partili kadınlar, iktidar değişikliği için vatandaşlardan 2023 seçimlerinde partilerine ve Millet İttifakı’na destek vermelerini istedi.

Öte yandan İYİ Parti’li kadınların ev ziyaretlerinin güzel geçtiği, vatandaşların da ziyaretlerden memnun kaldığı öğrenildi.

Kaynak: Ses Gazetesi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP