Kanlı kahvehane baskını güvenlik kamerasında
256 okunma

Kanlı kahvehane baskını güvenlik kamerasında

ABONE OL
23 Nisan 2023 20:13
Kanlı kahvehane baskını güvenlik kamerasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Bayraklı ilçesinde husumetlilerinin bulunduğu kahvehaneye gelen bir kişi, etrafa yaylım ateşi açtı. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1’i ağır 5 kişinin de yaralandığı kanlı olay, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında Gümüşpala Mahallesi 7020 sokakta bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.D.Ç. (20) adlı bir kişi, aralarında husumet olduğu belirlenen kişilerin vakit geçirdiği kahvehaneye bir otomobille gelerek etrafa yaylım ateşi açtı. Tabancadan çıkan mermilerle kalbinden vurulan Mustafa Er (29), göğsünden vurulan A.A. (44) ile ayak ve bacak kısmından vurulan İ.Y. (30), M.Y. (21), E.A. (31) ve Y.Y. (29) yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri tarafından yaralı 6 kişi ambulansla hastanelere sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Mustafa Er, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 36 adet suç kaydı olduğu öğrenilen Mustafa Er’in cenazesi yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yaralılardan A.A.’nın hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, olayın ardından kaçan ve daha önce işlediği suçlardan 14 kaydı olduğu öğrenilen şüpheli M.D.Ç.’yi yakalamak için çalışma başlatıldı. Şüpheli ile yaralananlar arasında daha önceden çıkan bir tartışma yüzünden husumet olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, meydana gelen kanlı baskın ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayın meydana geldiği kahvehanenin karşısında bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde, M.D.Ç.’nin kahvehanedekilere ateş açtığı anlar yer aldı.(DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP