Kasapoğlu Nazilli’de
210 okunma

Kasapoğlu Nazilli’de

ABONE OL
27 Mayıs 2023 21:59
Kasapoğlu Nazilli’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’liler Spor Bakan Kasapoğlu’nu coşkuyla karşıladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Nazilli’de vatandaşlarla buluştu.
Mehmet Kasapoğlu için Belediye Meydanında izdihama yol açtı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi kapsamında Aydın’ın Nazilli ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Meydanı’nda vatandaşlar  İle bir araya gelen Kasapoğlu büyük bir coşkuyla karşıladı.

Öte yandan, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Alıntaş, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş Metin Yavuz ve Ömer Özmen  ‘Halk Buluşması’nda Kasapoğlu’na eşlik etti.

TOPU 90’A TAKTACAKSINIZ!

Aydın’da gün boyu ziyaretlerini sürdüren Mehmet Kasapoğlu’nun son durağı Nazilli oldu. Bakan Kasapoğlu, ‘Halk Buluşması’nda seçmenlerden 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde Recep Tayyip Erdoğan için söz aldı. Kasapoğlu, “Gecenin bu saatinde sizi buraya toplayan ruh, milli irade ruhudur. Sizi buraya toplayan sevgi Recep Tayyip Erdoğan sevgisidir. Siz ardımızda bir dağ gibi durdunuz ve 14 Mayıs’ta sözü siz söylediniz. Kurulan tüm kötü oyunları siz bozdunuz. ‘Bizim irademize kimse ipotek koyamaz. Bizim kararımızı ancak biz veririz’ dediniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Size hizmet etmekten, size hizmetkar olmaktan onur duyuyoruz. 14 Mayıs’ta tüm oyunları bozdunuz, 28 Mayıs’ta da noktayı koyacaksınız. Top sizde. 28 Mayıs’ta o topa öyle bir vuracaksınız ki tam 90’a gol olacak. Siz 28 Mayıs’ta demokrasi destanı yazacaksınız” ifadelerini kullandı.

STAT SÖZÜ

Bakan Kasapoğlu, Nazilli’ye stat kazandırılacağının müjdesini vererek şunları söyledi: “Gençlik yatırımlarıyla spor yatırımlarıyla nereden nereye getirdik ama bitmedi. Yeni hedefler var, yeni hayaller var. O hayallere birlikte yürüyeceğiz. Nazilli’nin meşhur konusu stat. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nda Nazilli’ye bu stadı kazandırmak bize boyun borcudur. Hayırlı uğurlu olsun. Salonlarımızla, havuzlarımızla, pistlerimizle semt sahalarımızla; futboluyla, basketboluyla, voleyboluyla her alanda sizi Nazilli’yi Aydın’ı şöhretle andırmaya devam edeceğiz.”

GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Bölgesel Gelişim Ligi U-17 kategorisinde Türkiye 3’ncüsü olan Nazilli Belediyespor’un gençleri de, bakan Kasapoğlu ile bir araya geldi. Mehmet Kasapoğlu gençleri başarılarından dolayı tebrik etti.

 

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP