Kaybolan 2 çocuktan acı haber!
356 okunma

Kaybolan 2 çocuktan acı haber!

ABONE OL
22 Temmuz 2022 13:10
Kaybolan 2 çocuktan acı haber!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’nin Çivril ilçesinde su kanalına düşerek kaybolan 2 çocuktan biri olan Hakkı Bardan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Bardan’dan sonra saat 20.00 sıralarında Rafet Ergen’in de cansız bedeni bulundu

 

Ekipler hem karadan hem de havadan arama çalışması başlattı. Suyu durdurulan kanalda itfaiye ekiplerinin balık adamlarla başlattığı arama çalışmasında, kanalın akış yönünde bulunan kanalet ve kurutma kanallarına da tek tek bakıldı. Ekiplerin yaklaşık 30 kilometre çapındaki büyük bir alanda yürüttüğü çalışmada jandarmanın iz arama köpekleri de yer aldı.

 

Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık ile vatandaşların da katıldığı çalışmaların ikinci gününde acı haber geldi. Gece de süren çalışmalarda ortaokul öğrencisi Hakkı Bardan’ın sulama kanalında cansız bedenine ulaşıldı.

KANAL KAPAĞINA TAKILI HALDE BULUNDU

Bardan’ın cansız bedeni, son görüldükleri yerin 1 kilometre ilerisindeki sulama kanalı kapağına takılı bulundu. Ekipler, cansız bedeni sudan çıkardı. Bu sırada olay yerindeki aile yakınları sinir krizi geçirdi. İncelemenin ardından Bardan’ın cansız bedeni, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

RAFET’İN DE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İki çocuktan Hakkı Bardan’dan sonra saat 20.00 sıralarında Rafet Ergen’in de cansız bedeni bulundu.

Ergen’in sulama kanalının Kıralan Mahallesi girişine yakın yerde bulunan cansız bedeni hastane morguna götürüldü. Çocukların aileleri acı haberlerle büyük üzüntü yaşadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP