KÖŞK “BENDE VARIM” DEDİ
178 okunma

KÖŞK “BENDE VARIM” DEDİ

ABONE OL
8 Mayıs 2023 11:36
KÖŞK “BENDE VARIM” DEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, seçim çalışmaları kapsamında Köşk ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Coşkulu kalabalık tarafından büyük destek gören Abak, “Köşk her zaman ki gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize sahip çıkıyor. Başka Erdoğan yok. Durmak yok yola devam” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, Köşk ilçesinde vatandaşlarla buluşarak miting düzenledi. Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Abak, “Seçime sayılı günler kaldı. Gece dündüz demeden vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Köşk ilçemizde de coşkulu kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle karşılandık. Köşk “bende varım dedi” diye konuştu. Başkan Abak’a ziyaretlerde Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile partililer eşlik etti.

“BAŞKA ERDOĞAN YOK”

 

Köşk ilçesinde vatandaşlar tarafından tam destek gören Abak, “Seçime sayılı günler kaldı. Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Köşk ilçemizde de vatandaşlarımızla buluştuk. Önce Çiftlikköy sonra Ilıdağ’da hemşehrilerimizle bir araya geldik. 21 yılda ülkemizin kazanımlarını ve Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu anlattık. Kendilerinden destek ve dua istedik. Elhamdülillah, Köşk her zaman ki gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize sahip çıkıyor. Her vatandaşımız ile bire bir temas ettiğimizde zikrettikleri tek söz var “Başka Erdoğan yok!” Bu nedenle Liderimize sahip çıkıyoruz. Büyüyen ve gelişen güçlü Türkiye’nin ilerlemesini duraksatmak isteyenler, terörle kol kola gezenler 14 Mayıs’ta hak ettikleri cevabı sandıkta alacaktır. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimiz yine istikrardan taraf olacak, Cumhur İttifakı olarak yeni bir destan yazacağız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP