Kripto para borsasından depremzedeler için yardım kampanyası
114 okunma

Kripto para borsasından depremzedeler için yardım kampanyası

ABONE OL
27 Şubat 2023 15:31
Kripto para borsasından depremzedeler için yardım kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından kripto endüstrisinin temsilcileri afetzedelere yardım için harekete geçti.

Halihazırda 6 milyon kullanıcıya hizmet veren kripto para borsası XT.COM, Türkiye’deki depremzedeler için 7 Mart tarihine kadar sürecek bir yardım kampanyası başlattı. İş dünyası ve sivil toplum temsilcileri, bizzat bölgeye gelerek ya da ikamet ettikleri ülkelerden kampanyalar düzenleyerek depremzedelere yardım eli uzattı. Depremden etkilenenlere destek vermeyi taahhüt ettiklerini açıklayan şirket, Türkiye’nin afet bölgelerindeki kullanıcıların her birinin 30 dolar değerinde yardım alabileceğini belirtti.

“KRİPTO SEKTÖRÜNÜ DEPREMZEDELERE YARDIM ETMEK İÇİN BİRLİĞE DAVET EDİYORUZ”

XT.COM CEO’su Albin Warin ise kampanyaya dair düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:

“Türkiye’de meydana gelen son depremler, pek çok can ve mal kaybına yol açtı. Bu kayıpları biraz olsun telafi etmek için düzenlediğimiz yardım kampanyasının depremzedelere iyi gelmesini umuyoruz. Ekibimiz, Türk kullanıcıların ve ailelerinin güvende olması için elinden gelen her şeyi yapıyor. Kullanıcılarımızın yanında olduğumuzu söylemekten gurur duyuyoruz. Bu zor zamanlarda tüm kripto para birimi endüstrisini depremden etkilenen vatandaşlar için bir araya gelmeye davet ediyoruz.”

TÜRKİYE’DEKİ EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDEKİ TEMEL İHTİYAÇLARI KARŞILIYOR

Hızlı, düşük maliyetli, sınırsız ve şeffaf işlem kolaylığı sunan kripto para transferlerinin deprem gibi durumlarda maddi yapılacak yardımlardaki en etkili ve verimli yol olduğunu aktaran XT.COM’dan edinilen bilgilere göre yardım kampanyasında katılımcıların üç aşamayı tamamlaması gerekiyor. Kullanıcılar, XT hesabına kaydolup, platformun birincil KYC’sini tamamlayıp ve başvuru formunu doldurarak yardımdan faydalanabiliyor. Bu görevlerin tamamlanmasının ardından ise 30 dolar değerinde XT tokenları alabiliyor. Depremden etkilenen toplulukları desteklemek için uygulamalı bir yaklaşım da benimseyen kripto para borsası, yardımlarını yalnızca platformuyla sınırlı tutmuyor. Borsanın Türkiye ofisindeki ekipleri deprem bölgesinde su, gıda, un, kağıt havlu gibi temel ihtiyaçları karşılıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP