KUŞADASI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SOKAKTA ADAM DÖVDÜ
190 okunma

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SOKAKTA ADAM DÖVDÜ

ABONE OL
8 Mart 2023 13:22
KUŞADASI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SOKAKTA ADAM DÖVDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuşadası Belediyesi’ne ait ARYA’da bir dönem çalışan Ahmet Fuat Özen tarafından saldırıya uğradığını iddia eden Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Turan’ın, Özen’in peşinden gidip kafa attığı ve ciddi şekilde yaraladığı görüldü.

Kuşadası ilçesi yine skandal bir olayla ülke gündemine geldi. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan’ın ‘darp edildim’ dediği olayın hiç de söylediği gibi olmadığı ortaya çıktı.

Aralarında daha önce anlaşmazlıklar olan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ile Kuşadası Belediyesine ait ARYA’da bir dönem çalışan Ahmet Fuat Özen, Atatürk Bulvarı üzerinde karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

“SÖZLÜ KÜFÜR VE FİİLİ SALDIRIYA UĞRADIM”

Olayın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Turan, “25 Şubat Cumartesi günü saat 13:30 sularında Kuşadası sahilinde marina civarında yürürken, eski ARYA çalışanı Ahmet Fuat Özen tarafından sözlü küfürlü ve fiili saldırıya uğradım. Saldırı sonucunda bir yaralanma yaşadım. Uygunsuz davranışları nedeniyle Kuşadası Belediye şirketi ARYA’da  işine son verilen malum şahıs yıllardan beri gerek sosyal medya üzerinden gerekse her bulunduğu yerde Kuşadası Belediyesi ve yöneticiler hakkında ağza alınmayacak çirkin ifadeler kullanmakta ve bunu bilinçli bir şekilde yapmaktadır. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı olarak saldırgan hakkında gerekli suç durusunda bulundum. Konu yüce adalet ve bağımsız yargımıza intikal etmiştir. Arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

“HEM DARP ETMİŞ HEM DE YARALANDIM DEMİŞ”

Turan’ın açıklamasının ardından onlarca kişi destek mesajı atarken, olayın perde arkasının bambaşka olduğu ortaya çıktı. Bir internet sitesi tarafından yayınlanan kamera görüntülerinde darp edildiğini iddia eden Turan’ın, Özen’e kafa attığı ve ciddi şekilde yaraladığı görüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP