Makaraç, Eserinle Gurur Duy
278 okunma

Makaraç, Eserinle Gurur Duy

ABONE OL
12 Mayıs 2023 13:07
Makaraç, Eserinle Gurur Duy
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Sökespor’da para krizi derinleşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Futbolcular, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada Kulüp Başkanı Tamer Makaraç’ın paralarını ödemediğini ve tehdit edildiklerini ileri sürdü.

FUTBOLCULARDAN YENİ AÇIKLAMA

 

Şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından günah keçisi ilan edilen Kaleci Onur Bulut’un, oyuncuların parasını ödemek için 120 bin TL kredi çektiği ortaya çıktı. İddiaları yalanlamaya çalışan Kulüp Başkanı Tamer Makaraç’ın konuşmasının ardından bir açıklama daha yapan futbolcular, “120 bin TL kredi çekip takıma dağıtan Onur Bulut’a kendi eliyle 2 tane çek verip sıkışınca hırsız demesi ne kadar aciz ve yalancı olduğunu da kanıtlamıştır. Ben Sökespor kaptanı olarak her türlü programa elimizdeki çeklerle kulübün bana verdiği alacak listesiyle çıkmaya telefonla bağlamaya hazırım. Bize verilen 2 tane çeki vardır Dolar çeki bankaya konulmuş Tamer Makaraç ödemediği için çeki kaşe yemiştir. Şu an avukata verilmiş icra başlatılmıştır. Savcılığa suç duyurusunda bulundum demesi tamamen yalandır. Bize verilen çeklerde sahte imza varsa tüm takım Tamer Makaraç ve Anıl Kırcın adına savcılığa suç duyurusunda bulunacaktır” ifadelerine yer verildi.

TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Spor kamuoyunda büyük ses getiren olay, ulusal basına da yansıdı. Ünlü futbol spikeri Güntekin Onay canlı yayında, “Sökespor’lu futbolcular bildiri yayınlamışlar 7 aydır para almıyorlarmış. Söke Türkiye’nin en zengin ilçelerinden biri. Belki de birincisi. İnanılmaz geniş büyük bir ova, fabrikalar, tarım. Çok zengin ve bereketli bir yerdir. Enteresan geldi” dedi.

“ALLAH YARDIMCILARI OLSUN”

Yorumcu eski Milli Kaleci Tolga Zengin ise, “Alt liglerde durum çok vahim. Allah yardımcıları olsun. Federasyon hep yukarı bakıyor ama TFF alt liglerdeki hem oyuncuların hem kulüplerin çok daha büyük sıkıntıları var” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP