Mehmet Onursal Aday Adaylığını Açıkladı
250 okunma

Mehmet Onursal Aday Adaylığını Açıkladı

ABONE OL
23 Mart 2023 18:04
Mehmet Onursal Aday Adaylığını Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın İYİ Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Onursal, Nazilli İYİ Parti İlçe Binasında  Milletvekilliği aday adaylığını şu sözlerle açıkladı:

“Sayın başkan, hanımefendiler, partimizin değerli üyeleri, değerli basın mensubu arkadaşlarım şeref verdiniz, hoş geldiniz.
Bana zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki geçen dönem de partimizde aday adaylığımızı ilan etmiştik. Geçen dönem nasip olmadı. Bu dönem tekrar, memleketin içinde bulunduğu durumdan kurtulması maksadıyla bir yola çıktık. Sağ olsunlar değerli yönetici arkadaşlarım ve parti üyesi teveccühleri ile bu yola girdik. Allah utandırmasın.
20 yıldır partinin içinde çeşitli görevlerde yer aldım. Memleketimizin durumu içler acısı bir halde. Hukukçu olmamız nedeniyle konularımız daha çok hukuki mevzulardır. Ülkemizde hukuk sistemini, ekonomik sistemi tamamen mahvettiler. Ülkemizin her tarafında kanayan bir yaramız var. İnşallah buna 14 Mayıs seçimlerinden sonra dur diyeceğiz. Allah’ın ve sizin yardımlarınızla bu tek parti sisteminden kurtulacağız. Yeniden ülkemizde hukukun üstünlüğünün sağlanması, ekonominin yoluna girmesi, yabancı dış güçlerle olan ilişkimizin düzenlenmesi için her iki partide ve ittifak partilerde yeterli kadrolar var, onlara güveniyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin. Benim gibi aday adayı olan arkadaşlara başarılar dilerim. Bana zaman ayırıp beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. “ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP