Metin Yavuz Didim’de İncelemelerde Bulundu
926 okunma

Metin Yavuz Didim’de İncelemelerde Bulundu

ABONE OL
25 Nisan 2023 20:06
Metin Yavuz Didim’de İncelemelerde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın 27. dönem Milletvekili Metin Yavuz Didim’de devam eden yatırımlarda incelemelerde bulundu.

İncelemeler sonrası açıklama yapan Yavuz’un satır başlıkları şu şekilde;

ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU, ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ, YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ, DİDİM DEVLET HASTANESİ EK BİNASI HAYIRLI OLSUN.

Sağlık ve Spor’u bütün kesime yaymak istediğini vurgulayan Yavuz; “Sağlığı, sporu, sosyal imkanları toplumun her kesimine yayma anlayışıyla, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, engellisiyle herkesin erişimini önemsiyor, bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

“İLK GÜNKÜ AŞK VE HEYECANLA ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE, YATIRIMLARIMIZI TAKİP ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Çalışmalarımız çerçevesinde son 21 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde toplumun her kesimini önemseyerek, Türkiye’nin dört bir yanında tesisler, yurtlar, gençlik merkezleri inşa ettik. Türkiye Yüzyılı’nda, Aydın’ımızın dört bir yanında da yatırımlarımızı hız kesmeden inşa etmeye, ilk günkü aşk ve heyecanla ülkemize hizmet etmeye, yatırımlarımızı bilfiil takip etmeye devam ediyoruz.

İlçe ziyaret programlarımız kapsamında Didim’de yer alan gençlik ve spor yatırımlarını, okul ve sosyal yaşam alanlarını, camii inşaatını İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Ufuk Kurucu, Didim İlçe Başkanımız Maşallah Subaşı, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Esma Akça ve teşkilatımızla birlikte inceledik.

Ziyaretlerimiz kapsamında 15 milyon TL yatırım bedeliyle, 24 derslikli Atatürk İlköğretim Okulu’nu, Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni hızlı ve modern şekli ile tamamlanması planlanan 75 yataklı, 3 bin 278 metrekare kapalı alanıyla 75 yatak, 32 poliklinik ve 10 yoğun bakım yatağı ile Didim Devlet Hastanesi ek binasını, 30 milyon TL yatırım bedeliyle ve 3 bin 820 metrekare inşaat alanıyla Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldık.

Bu yatırımların Didim’e kazandırılmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya, Milli Eğitim Bakanımız Sn. Mahmut Özer’e, Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, İl-İlçe Gençlik ve Spor ve bakanlık yetkililerine teşekkür ediyorum.

Bu yatırımlarla AK Parti, hizmet partisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Aydın’ımıza, Didim’imize, gençlerimize, her şeyin en güzelini hak eden hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, milletimize daha çok hizmet için daha çok çalışacak, şehrimizin kalkınması için bir an olsun durmaksızın hak yolda yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP