Millet Can Derdinde serdar Siyaset Peşinde
368 okunma

Millet Can Derdinde serdar Siyaset Peşinde

ABONE OL
7 Şubat 2023 18:15
Millet Can Derdinde serdar Siyaset Peşinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

7.7 ve 7.6 şiddetinde iki depremin meydana gelmesiyle büyük bir yıkıma neden olan depremin ardından bütün Türkiye yaraları sarmaya başladı.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ise bugün yaptığı açıklama ile pes dedirtti.

CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından kurulan ve basın mensupları ile iletişimi sağlayan CHP Aydın İl Basın Whatsapp grubundan yazılı bir açıklama yayınlayan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ‘‘Değerli Basın Mensupları’’ başlığı ile başladığı açıklamasında ‘‘Kendine gazeteci diyen bazı müptezeller, hem de Nazilli’den; ilçemizden, millet can derdindeyken, halkımız bulup buluşturup deprem bölgesine hangi vasıtayla olursa olsun yardım gönderme derdindeyken, fitne fesat, bölücülük peşinde.’’ dedi.

Savaş Yener’den Cevap Gecikmedi

Gazetemize açıklamada bulunan Yener; ” Bütün Türkiye yas içinde, ne yapabiliriz nasıl yardım ederiz diye düşünürken kafayı kime laf söylesem diye bozan Alptekin’in çirkin açıklaması beni şaşırtmadı. Nazillili gazetecilerimizin bile depremzedeler için yaptıklarını görüyoruz. Sadece haber ve bilgilendirme değil biz ne yapabiliriz diye düşünüyorlar. Ellerinden gelen yardımı yapıyorlar. Ama bu Alptekin tutmuş, gazetecilere ‘müptezeller, fitne fesat, bölücük peşinde diyor. Yazık” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP