Milletvekili Yavuz CHP Hakkında Açıklamalarda Bulundu
275 okunma

Milletvekili Yavuz CHP Hakkında Açıklamalarda Bulundu

ABONE OL
30 Eylül 2023 23:12
Milletvekili Yavuz CHP Hakkında Açıklamalarda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

”ATATÜRK’TEN UZAKLAŞMIŞ, HDP İLE KUCAKLAŞMIŞ BİR CHP İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

14 Mayıs’a, Türkiye’nin en önemli seçimlerinden birine giderken, 7’li İttifak’ın maskesinin bir bir düştüğünü açıkça görmeye başladık. Bugün ne yazık ki, Mustafa Kemal Atatürk’ten uzaklaşmış, HDP ile adeta kucaklaşmış bir CHP ile karşı karşıyayız. Bunu mitinglerinde kullandıkları dilden, şarkılarından, hazırlanan konseptten, HDP’nin açıklamalarından rahatlıkla görebilmek mümkün. Anlaşılan o ki, HDP, Kandil, dış mihraklar buna izin vermiyor.

“Bugünkü CHP yönetimi Atatürk’ten uzaklaşmış, hiçbir bağı kalmamıştır.”

Zamanında ülkemizin milli güvenliği açısından çok önemli harekatlara CHP ve ortaklarının karşı çıktığına şahit olmuştuk. Zeytin Dalı Harekatı başladığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afrin’in içerisine girilmemesi gerektiğini savunmuş, dönemin İYİ Parti Genel Sekreteri ise Afrin savaş senaryolarına tamamen karşı olduklarını ifade etmişti. O günlerden bugüne, CHP ve ortakları terörle arasına mesafe koymaktan kaçınmaya devam etmekte, eli kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliğini örtülü şekilde sürdürmektedir. Özellikle ittifakın başını çeken, bugünkü CHP yönetiminin Atatürk’ten uzaklaşmış, hiçbir bağı kalmamıştır.

O zaman söyledik, yine söylüyoruz… Bu milletin hiçbir evladı, terör örgütü elebaşı, İmralı canisinin heykelini dikmek istediklerini zırvalayan Selahattin Demirtaş ile kahvaltı masasında buluşma arzusunda olan kimseyi onaylamaz…

“PKK MİLLET İTTİFAKI’NA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR”

PKK ve sözde liderleri, CHP’nin ve millet ittifakının 14 Mayıs seçimlerine yönelik tutumlarının kendileri için umut verici olduğunu açıkça ifade etmeye devam etmektedir. Bu destek mesajlarına, millet ittifakından ne bir eleştiri, ne de sert bir tepki görebilmiş değiliz.

Tüm bu yaşananlar göstermektedir ki CHP; teröristlerin umudu olmuştur. Ne yazık ki Atatürk ile değil Atatürk düşmanlarının sözleriyle anılmaktadır.

Aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhur İttifakı ile vatan düşmanlarına 14 Mayıs’ta da, 15 Temmuz’da olduğu gibi gereken cevabı verecek, Türkiye Yüzyılı’nı hep beraber inşa edecektir inşallah.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP