Milletvekili Yavuz Kritik Açıklamalarda Bulundu
203 okunma

Milletvekili Yavuz Kritik Açıklamalarda Bulundu

ABONE OL
23 Mayıs 2023 17:26
Milletvekili Yavuz Kritik Açıklamalarda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi öncesi kritik uyarılarda bulundu.

28 Mayıs’ta tek rakiplerinin Kılıçdaroğlu değil, rehavet olduğunu söyleyen Yavuz, “Rehavete kapılmadan sandığa gidelim, oylarımıza sahip çıkalım. Okçular Tepesi’ni boş bırakmayalım” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, 14 Mayıs seçimlerinin ardından 28 Mayıs 2. Tur seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aydın’ın dört bir yanını karış karış gezen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek isteyen Yavuz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu öncesi de kritik uyarılarda bulundu.

Yavuz, “Cumhurbaşkanımızın da net bir şekilde ifade ettiği gibi, bizim en büyük rakibimiz Kılıçdaroğlu değil, rehavet. İşi bir kez daha sıkı tutup bu seçimde de sandıklara oyumuzu kullanmaya gidelim. Heba edecek 1 tane oyumuz bile yok” dedi.

Seçim sonuçları ilan edilinceye kadar da hiç kimsenin görev yaptığı sandıktan ayrılmamasını isteyen Yavuz, “Tabiri caizse, hiç kimse Uhud’taki gibi Okçular Tepesi’ni terk etmeyecek. Her bir oy vatandaşımızın onuru, alın teri. Oyların sandığa nasıl girerse öyle çıkmasının takipçisi olmak zorundayız. Islak imzalı tutanaklar alınana kadar sandıkları terk etmiyoruz. Seçim akşam manipülasyonlar yaşanabilir. Okçular Tepesi’ni boş bırakmayalım ” ifadelerini kullandı.

*14 Mayıs Zaferimizi 28 Mayıs’ta Taçlandıracağız*

“28 Mayıs artık Türkiye’de yeni bir zaferin yazılacağı gün olacak” diyen Yavuz, ifadelerine şunları ekledi:

“14 Mayıs’ta tüm teşkilatımız, hemşehrilerimiz adeta tarih yazdılar, dünyaya demokrasi dersi verdiler. Hepsinden Allah razı olsun. Şimdi vakit, 14 Mayıs zaferimizi 28 Mayıs’ta taçlandırma vakti. 28 Mayıs artık Türkiye’de yeni bir zaferin yazılacağı gün olacak. 28 Mayıs akşamına kadar tüm gayretimizle ve benliğimizle tüm enerjimizi verip, yeni bir tarih yazacağız inşallah.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP