Milletvekili Yavuz’dan Borsaya Ziyaret
1014 okunma

Milletvekili Yavuz’dan Borsaya Ziyaret

ABONE OL
19 Nisan 2023 15:52
Milletvekili Yavuz’dan Borsaya Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve Beraberindeki heyet Söke Ticaret Borsasını ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Borsa yönetimi AK Partili Yavuz’a hediye takdim etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Söke Ticaret Borsasını ziyaret ederek yapımı devam eden projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Milletvekili Yavuz’u Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel karşıladı.

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, “27. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın milletvekili Sayın Metin Yavuz 2018 yılında milletvekilliğine seçildiğinden itibaren Söke Ticaret Borsası olarak bütün projelerimizde destek olarak gerek bakanlıklarla görüşmelerimizde, gerek çözüm odaklı bizzat yardımları ile her zaman yanımızda oldu. Özellikle İlçemize ve çiftçilerimize büyük katkı sağlayacak olan Büyük Menderes Lisanslı Depoculuk A.Ş’ nin proje başlangıcından ve şuan inşaat aşamasında gelinen bütün süreçlerde yanımızda olup desteklerini esirgemediği ve projemize inanıp yanımızda olduğu için kendilerine minnettarlığımızı ve sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Daha sonra Borsa Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, Ak Parti Milletvekilimiz Metin Yavuz’a Borsaya sunduğu bütün desteklerin anısına hediye takdim etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP