Muharrem İnce Adaylık’tan Çekildi
168 okunma

Muharrem İnce Adaylık’tan Çekildi

ABONE OL
11 Mayıs 2023 14:48
Muharrem İnce Adaylık’tan Çekildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün geçirdiği rahatsızlıktan dolayı mitinglerini iptal etmişti.

Kurmaylarıyla yaptığı toplantının ardından saat 14.00’da basın toplantısı düzenleyip seçime 3 gün kala ” 45 güde yaşadıklarımı 45 yılda yaşamadım” diyerek adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Muharrem İnce Yaptığı Toplantıda;

‘MONTAJLARDAN, SAHTE DEKONTLARDAN KORKTUĞUM YOK’

“Sahte dekontlar, jipler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar… İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kelleyi kesip oraya koyuyor ve bunu FETÖ’cüler yapıyor ama ne yazık ki muhalif olacağım diye bunu paylaşanlar var. Bu ülkenin savcıları, gazetecileri bunlara değinmediler. 45 gündür bu sahte görüntüler yayımlanıyor. Özel hayatın gizliliği diye yazanlar FETÖ’cülerin ortağıdır. Özel hayatın gizliliği olabilmesi için benim böyle görüntülerimin olmuş olması lazım.

“Geçmişte yaşananlarda o görüntüler vardı ama gizlice çekilmişti. Benimkisi öyle değil ki. Benim böyle bir görüntüm, ses kaydım yok. Bu özel hayat falan değil, iftira.

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti benim, bir cumhurbaşkanı adayının itibarını koruyamamıştır. Bu ülkenin savcısı, medyası, emniyeti benim itibarımı korumakla görevlidir.

‘BUNU MEMLEKET İÇİN YAPIYORUM…’

“Memleket Partisi mutlaka Meclis’te olmalıdır. Memleket Partisi’ne her evden 1 oy istiyorum. Saraydan para aldı, çekilemez’ diyenlere sesleniyorum. Benim bu kumpaslardan, montajlardan, sahte dekontlardan, olmayan jiplerden korktuğum yok. 45 gündür buna direniyorum. En son geldikleri nokta ‘O çekilemez, saraydan para aldı, parayı geri mi ödeyecek’ diye soranlar var. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum…”

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, dün akşam Haber Global yayınına katılmıştı. Özkal Sayan, ‘Sürekli algı operasyonlarıyla mücadele ediyoruz. Kurulduğumuzdan bu yana çekil baskısı yapılıyor. Bize parayı nereden buldunuz diye sorulurken oturdukları partinin genel merkezleri çok özel mimarlar tarafından yapılıyor. O partilere kimse parayı nereden buldunuz diyen olmuyor. Bizim hesaplarımız açık.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP