MUHTARLARDAN BAŞKAN ÖZCAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
300 okunma

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÖZCAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ABONE OL
1 Aralık 2022 17:04
MUHTARLARDAN BAŞKAN ÖZCAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de mahalle muhtarları AK Parti’ye geçen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

‘Daha güçlü bir Nazilli için hiç durmadan çalışacağız, her şey Nazilli için’ diyerek AK Parti’ye geçen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Yoğun bir katılımla Başkan Özcan’ı ziyaret eden muhtarlar Belediye Meclis Salonu’nda bir araya geldi.

“SIRTIMIZ DİK, DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Nazilli için tarihi kararlar alınan bir süreç olduğuna dikkat çeken Başkan Özcan; “Memleketimize, milletimize hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştük. Orada sizler de bir araya geldiniz. Çok hızlı bir şekilde gelişti. Sürecin mahremiyet boyutu vardı. Ancak Nazillimizin bu kadar hızlı reaksiyon vermesi bizler için de anlamlı oldu. Daha güçlüyüz, sırtımız daha dik” dedi.

“NAZİLLİ’DE YAPILMADIK İŞ KALMAYACAK”
Nazilli’nin tüm eksiklerinin tamamlanacağını söyleyen Özcan; “Bugün buraya gelmeniz de benim için çok kıymetli ve önemli. Şimdiye kadar birçok çabanın içerisinde olduk. Geçmişle alakalı hiç kimseye hiçbir şey demeyeceğim. Kim derse de hata yapmış olur. Biz ne yaptıysak Nazilli’nin menfaatleri için yaptık. Yüksek faydalar gerçekleştikçe ve vatandaşlarımız bunları gördükçe söylentiler azalacak. Bundan sonra Allah’ın izniyle Sayın Vekillerimizle, Bakanlarımızla, Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde inşallah Nazilli’de yapılmadık işimiz kalmayacak. Hızlı bir giriş yapacağız” sözlerini kaydetti.

ORGANİZE SANAYİ TALEBİ
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, eski Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin kısa süre içerisinde Nazilli’yi ziyaret edeceğini belirten Başkan Özcan; “Sayın Bakanımız ekibiyle birlikte geliyor. Nazilli’mizde 5-6 ay içerisinde yapılması gereken işler var. Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılması hususunda da çalışmalarımız var. En yüksek talebimiz o olacak. Şehir merkezinde ise en çok ihtiyacımız yollarımızın yapılması. Sayın Cumhurbaşkanımızın, devletimizin de destekleri arkamızda” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP