Murat Kaplan, NTB Başkanlık Adaylığını Açıkladı
183 okunma

Murat Kaplan, NTB Başkanlık Adaylığını Açıkladı

ABONE OL
11 Eylül 2022 18:43
Murat Kaplan, NTB Başkanlık Adaylığını Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’li iş adamı Murat Kaplan, NTB için Başkanlık adaylığını açıkladı. Nazilli’de 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Nazilli Ticaret Borsası(NTB) seçim öncesi incir işletmecisi Murat Kaplan adaylığını açıkladı.


Nazillili iş adamı Murat Kaplan, Ticaret Odası seçimleri öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hangar Kafe’de yapılan kahvaltılı toplantıda önemli mesajlar veren Murat Kaplan, 1 Ekim’de yapılacak olan NTB seçimlerinde başkan adayı olduğunu duyurdu.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görüntü veren Murat Kaplan, “Borsamızın kapısı 24 saat üyelerimize açık olacak ve ben ulaşılabilir başkan olacağım. Nazilli’nin en büyük gelir kaynağı olan inciri daha iyi noktaya taşımak için yola çıktık. Yapacak olduğumuz çok işler var. İncirci, celep ve kasap arkadaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Bugüne kadar yapılması gereken birçok iş geçekleşmedi. Biz arkadaşlarımız ve Nazilli için neler yapabiliriz onun derdine düştük. Eskiden Nazilli incirinin değeri yoktu şimdi Nazilli inciri dünya markası bunu daha ileriye nasıl taşıyabiliriz gayreti içerisinde olacağız.

Hayvancılarımızın da sıkıntıları var. Bizim yönetimimiz mevcut yönetimin yaptığı işleri bir adım öteye taşıma gayreti içerisinde olacak. Ticaret Borsası Nazilli’de tüm kurumlardan uzak kaldı. Biz hep beraber neler yapabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Arkadaşlarımız bir proje başlatmış Allah razı olsun ama biz bunu bir adım daha ileri taşıyacağız. İncirciler sitesi projesine karşı değiliz biz bunun daha iyisini yapmak için yola çıktık. Bu iş tüm kurumlarla bir araya gelinerek yapılacak bir proje. Hiçbir zaman yanlış bir yerde olmadım ve yanlış bir şeyde bulunmadım” dedi.

-Başkan Adayı Murat Kaplan, ‘Değişik ve üyelerimizin menfaatlerine olan projelerimi hayata geçireceğim’

Üyeler için gerçekleştirmeyi planladığı bazı projeleri de açıklayan Murat Kaplan, “İhracat bu sektörde çok önemli. Bunun için de fuarlara gitmek ve ufku genişletmek gerekiyor. Borsa üyesinin elinden tutup o fuara götürüp stant açtıracak. Kaç para giderse gitsin o para üyenin parası. Buna söz veriyorum. Bu memleket hepimizin. Diğer odalar özel hastaneyle, akaryakıt istasyonlarıyla indirim anlaşmaları yapıyorlar. Bu indirim anlaşmalarını NTB olarak biz neden yapmayalım” dedi.

-Başkan Adayı Murat Kaplan, ‘İyi günde de, kötü günde de üyelerimizin yanlarında olacağım’

Her üyenin ulaşabildiği bir başkan olacağının altını çizen Başkan Adayı Murat Kaplan, “Mevcut yönetim üyelerin doğum günlerinde pasta gönderiyor. Ben o pastayı alıp bizzat üyemin ayağına gideceğim. İyi gününde olduğu kadar kötü gününde de yanında olacağım. Şahsi işlerimizi bir kenara bırakıp borsa için ne yapabiliriz onun gayreti içerisinde olmalıyız. Biz üyelerimizle iç içe olacağız. Borsamızın kapısı üyelerimize 24 saat açık olacak. Oraya tescilden tescile değil, çay içmeye dertleşmeye gelecek. Oradaki başkan arkadaş üyeler için vaktini ayıracak” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP