Nahit Menteşe Lisesi 8 Mart’ı Unutmadı
278 okunma

Nahit Menteşe Lisesi 8 Mart’ı Unutmadı

ABONE OL
8 Mart 2023 18:51
Nahit Menteşe Lisesi 8 Mart’ı Unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de 8 Mart Kadınlar günü kutlamaları sürüyor. 8 mart dolayısı ile Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sümer Yurdunda kalan 100’den fazla depremzede kadınları okullarında misafir ederek ağırladılar.

Davet gelen kadın misafirlerle okul öğrencilerince söyleşiler yapıldı Okul öğrencilerin hazırladıkları ikramlar eşliğinde okul personelinin katkıları ile alınan çeşitli hediyeler etkinliğe katılan depremzede kadınlara okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından verildi.

Okul Müdürü Mehmet Koçak, “Okulumuza hoş geldiniz bu özel günde sizleri okulumuzda misafir etmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Okul olarak tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte üzüntülerimizi paylaşıyoruz. Hepinize tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Deprem bölgelerinden Nazilli’ye gelen Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sümer Yurdunda kalan depremzede bayanlar yaşadıkları duygularını paylaşarak anlattılar. Depremzede bayanlar, “Bizleri misafir ederek ağırlayan okul yöneticilerine öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz. Bize böylesi bir günde çok değişik bir gün yaşattığınız için çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Okul Müdürü Mehmet Koçak’da, “Ülkemizi derinden yaralayan ve üzen deprem felaketi nedeni ile bizlerde çok üzgünüz. Nazilli’mize gelerek kalmakta olam bayan depremzedelerimizi okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Okulumuz atölyelerinde öğrencilerimiz tarafından üretilen 50 battaniye 50 yorgan ve 100 taneden fazla yastık dikilerek elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalıştık. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

(DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP