Naz-Naz’da Bayramlaşma Heycanı
225 okunma

Naz-Naz’da Bayramlaşma Heycanı

ABONE OL
5 Mayıs 2022 19:27
Naz-Naz’da Bayramlaşma Heycanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor’umuz, 3 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla gecikmeli bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

Yıldırım Demirören Tesisleri’nde düzenlenen törene, Nazilli Belediyespor Başkanımız Ünal Önal, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Taner Öcal ve teknik heyet ile altyapı hocaları ve futbolcular katıldı.

Bayram tatili nedeniyle sporculara verilen 3 günlük izin nedeniyle bayramlaşma törenini gecikmekli gerçekleştirdiklerini söyleyen Nazilli Belediyespor Başkanı Ünal Önal, “Nazilli Belediyespor camiası olarak güzel ve büyük bir aileyiz. Sağlıkla, mutlulukla bir bayram geçirdik. Nazilli Belediyespor olarak sizlerin verdiği destek, hocamızın güzel taktikleriyle takımımız makul bir yerde ligi tamamlıyor.

Yeni sezon için çalışmalara başladık. Hocamızla planlamalar yapıyoruz. Takımımızı güçlendirmek istiyoruz. İnşallah bu sene 2’nci Lig’e alışan, kökleşen takımımıza yeni yılda en az bir play-off veya şampiyonluk hedefiyle hep beraber sizlerle yol kat etmek istiyoruz. İnşallah nice bayramlarda beraber kutlarız. Bayramlaşmaya katılan herkesin bayramını kutlarım.”
Herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan futbolcu Mehmet Ersavaş, “Bir sezonu bitirdik. Ortalarda sezonu kapattık. İnşallah yeni gelecek arkadaşlarla iyi sezon olur. Herkesin bayramı mübarek olsun” dedi.
Ramazan Bayramı’nın mutluluklar getirmesini dileyen teknik patron Taner Öcal, “Yeni sezonda hedefleri olan bir takım olacağız. Biz de ekip olarak hazırız. Her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz. İnşallah bu kulübü layık olduğu yere getireceğiz” şeklinde konuştu.


Bayramlaşma töreni Yönetim Kurulu tarafından futbolculara getirilen baklavanın ikram edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP