NAZİLLİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ
161 okunma

NAZİLLİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

ABONE OL
15 Mart 2023 13:18
NAZİLLİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in katılımıyla düzenlenen programda, Nazilli İlçe Başkanlığı’na atanan Volkan Beyazıt, önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Abak’tan görevi devraldı. Abak, Beyazıt’a yeni görevinde başarılar dilerken, birbirlerine çiçek takdim ettiler.
Doğu bölgesinin en büyük ilçesi Nazilli’nin AK Parti’nin oy deposu olduğunu kaydeden İl Başkanı Ökten, Abak’a hizmetleri için teşekkür etti. Ökten, çiçeği burnunda başkan Volkan Beyazıt’ı tebriklerini ileterek, “Mustafa başkanla birlikte geçmişte hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Bu dava 22 yıldır durmaksızın yoluna devam ediyor. Görev değişimleri tabii ki olacak. Mustafa başkan bizim kardeşimiz. Nazilli ve Kuyucak’ta yükümüzü aldı. Partimize verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyor ve kendisinden helallik istiyoruz. Tüm müracaat eden arkadaşlar bizim için kıymetli. 1’den 8’e kadar tüm sıralar bizim için kıymetli. Çalışma arkadaşlarımızla, partide emeği olan, sizlerin yakından tanıdığı kişilerin temsil edilmesinden yanayız. Yönetimi de pazar günü temayül yoklamasına kadar yetiştireceğiz. Genel Merkezi’mizin oluruyla Volkan kardeşimiz yetki belgesini aldı. Rabbim yolunu açık etsin. Ayağına taş değdirmesin. Gençlik kollarından beraber çalıştık. Kendisinin gayretine, Nazilli’ye olan sevdasına inanıyoruz. Sizlere faydalı bir süreç yaşayacağına inancımız tam. Hepimize hayırlı olsun.”dedi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Birlik ve beraberlik mesajı veren İlçe Başkanı Beyazıt,” Başta teşkilatlar olmak üzere tüm AK Partilileri sahaya davet etti. İlk günkü aşkla çalışmaya devam edeceklerini altını çizen Beyazıt, “Beraber çalışıp basit hesapları göz ardı ederek, Allah’ın izniyle bu seçimden galip çıkacağız. AK Parti olarak anlımızın akıyla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 2022’de çıktığımız bu yolda hepimiz beraber, iri, diri olup kazanacağız. Süreç içerisinde kesinlikle kırgınlıklar istemiyorum. Bir olacağımız bir süreci sizden talep ediyorum. Tüm dava arkadaşlarımızı sahaya bekliyorum. 2002’deki ilk günkü aşkla yolumuza devam etmek istiyorum. Mevlana’nın güzel sözleriyle konuşmama son vermek istiyorum. Suskunluğumuz asaletimizdendir. Her lafa vardır mutlak bir cevabımız. Lakin lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarız adam mı diye.”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP