Nazilli Ak Parti Teşkilatı Basın Toplantısı Düzenledi
219 okunma

Nazilli Ak Parti Teşkilatı Basın Toplantısı Düzenledi

ABONE OL
30 Mayıs 2023 18:07
Nazilli Ak Parti Teşkilatı Basın Toplantısı Düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Ak Parti Teşkilatı, Nazilli Ak Parti İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Seçimle ilgili kritiklerde bulunan Nazilli Ak Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ” Hep birlikte bir başarıya imza attık.”Dedi.

Toplantıya Nazilli Ak Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt’ın yanı sıra, Nazilli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve parti yönetimi katıldı.

Nazilli Ak Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt’ın konuşmasının satır başları ise şöyle;

”Değerli basın hoş geldiniz  15 mart 2023 tarihinde genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin ve teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Erkan Kandemir beyin tensipleri, il başkanımızın sayın Gökhan Ökten beyin görüş ve tavsiyeleri doğrultusunda Ak parti Nazilli  ilçe başkanlığına atandım. Bayrağı önceki dönem ilçe başkanı sayın Mustafa Abak’tan teslim alır almaz yoğun bir seçim programı hazırlığı  yaparak seçim çalışmalarına teşkilatımızla beraber başladık. ¥ola çıktığımız  ilk günden itibaren partimizin kuruluşundan bu yana görev almış bu davaya gönül vermiş herkesi bir olmaya, beraber olmaya çağrısında bulunarak partimize ve çalışmalarımıza davet ettik. Hamd olsun ki bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımız bu çağrımıza kulak verdiler. Onların eşsiz emek ve gayretleri sonucunda hep beraber bu başarıya imza attık Ne 14 mayıs seçimlerinde ne de 28 mayis seçimlerinde gerek partimizin gerekse de cumhurbaşkanımız Sayin Recep Tayyip Erdoğan ın oylarında bir önceki döneme göre düşüş gerçekleşmediği  gibi yükselişine de şahit olduk. Bu başarıya ulaşmamızda emeği olan başta il başkanımız Sayın Gökhan Ökten beyefendi ve ekibine, 27. Dönem milletvekillerine, 28. Dönem milletvekillerimize ve adaylarımıza, Nazilli belediye başkanımız Sayın Kürșat Engin Özcan beyefendiye, cumhur ittifakı paydaşımız MHP ilçe başkanım sayın Hasan Eren beyefendiye ve ekibine, yeniden Refah partisi ilçe başkanım sayın Emin Eser beyefendi ve ekibine, cumhur ittifak belediye meclis üyelerime, içe ana kademede görev yapan yönetim kurulu üyelerime, partimizin kadın kolları başkanı sayın ilker Akbaş hanımefendiye ve ekibine, gençlik kolları başkanımız sayin Recep kutlu kardeșime ve ekibine, mahalle başkanlarıma, seçim koordinasyonunda görevlendirilen parti görevlilerine, partimizin kurucular kuruluna, önceki dõnemlerde ilçe başkanlığı yapan ve yönetimlerde görev almış kıymetli yol arkadaşlarımıza ve bu başarıya imza atarak cumhurbaşkanımızın adını Türkiye siyasi tarihine ve dünya siyaset tarihine Alhn harflerle yazilmasını sağlayan nice isimlerini sayamadığım kahraman dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.

”BİZ BU DÖNEME TÜRKİYE YÜZYILI DEDİK”

Milletimize hizmet yolunda yeni bir dönem başladı ve biz bu döneme Türkiye Yüz yılı  dedik. Herkes șunu bilmelidir ki biz bugüne kadar ne söylediysek neyin sözünü verdiysek Rabbim milletimize karșı bizleri mahçup etmedi ve yine onun izniyle çıktğimız bu yolda ülkemizin ve milletimizin çıkarları doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz. Bașta yaşadığımız bu güzel ilçemiz Nazilli’mizin, Aydın’ımızın kalkınmasında öncülük etmek için Belediyemiz ile beraber elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim sonuçları bize șunu bir kez daha göstermiştir ki, cumhurbaşkanımız Sayin Recep Tayyip Erdoğan ın önderliğinde aydınlık yarınlarımıza milletimiz ile beraber Tabi ki bizler bu yola çikarken tpkt geçmişte olduğu gibi yine devletimizin ve aziz milletimizin öõnüne engeller koymaya çalışanlar olacaktır. Bu zihniyette olanlar sunu iy bilmelidirler ki artık karşılarında eski Türkiye yoktur! Ulu önder Atatürk ün düşlediği muhasır medeniyetler yolunda ilerleyen, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan In önderliğinde dünyaya kendini kanıtlanmış ve Önümüzde ki yüzyılın artık TÜRKIYE YÜZYILI olduğunu işaretini verdiği güçlü bir Türkiye  vardır! ilçemizdeki seçim sonuçlarını analiz ettiğimizde SK verilerine göre 2018 yılında cumhurbaşkanlığı seçimlerinde geçerli oy kullanan 99.064 seçmende 40.503 oy almıştık.

”NAZİLLİ SEÇİMLERİNDEKİ EN YÜKSEK OYA ULAŞMIŞ OLDUK”

2023 14 mayıs 1. Tur seçimlerinde 107.330 geçerli oy kullanan seçmenin 44.064 oy aldık ve son seçim olan 28 mayıs 2023 2. Ve son tur seçimlerinde 103.773 seçmenin oy kullandığı seçimlerde ise 45.130 oy alarak bugüne kadar yapılmış olan Nazilli seçimlerindeki en yüksek oy sayısına ulaşmış olduk Biz bu mücadeleyi hep beraber verdik ve aziz milletimiz için de vermeye devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim çalışmalarımız esnasın da elbet zorluklar ile de karşılaştık ama 7 düvele karşı verdiğimiz bu mücadeleden başarıyla çıkmayı da bildik Özellikle  siyaset kurumunun ve partimizin üstünde  kendisini görenleri, sosyal medya çukurundan had bildirmeye kalkanlara da bu zaman da şahitlik ettik. Buradan siz değerli basın mensuplarının  önünde bir kez daha ifade ediyorum, belki göreve  geldiğim ilk gün bazılarının anlamak ta zorlandığı neden bu ifadeyi kullanmıştı diyenler beni şu anda daha iyi anlamışlardır Ne demiştik ‘Suskunluğumuz asaletimizdendir.. Her lafa verecek vardır bir cevabımız. Lakin bir lafa bakarım laf mi diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye* Sonuç itibari ile seçim sonuçlarımızın ülkemize milletimize hayırlı olmasını ve emeği geçen herkese tekrardan sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum.” Dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP