Nazilli Belediyesi Meclisi Toplandı
2027 okunma

Nazilli Belediyesi Meclisi Toplandı

ABONE OL
6 Aralık 2022 19:52
Nazilli Belediyesi Meclisi Toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplantıda söz alan CHP’li Meclis üyesi Mert Öreroğlu, İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen Başkan Özcan’ın Nazillilere ihanet ettiğini söyledi. Başkan Özcan, “Ben Nazilli’ye hizmet etmek için söz verdim. Nazilli’yi polemiklerin konusu yapmayacağız. Tartışmanın tarafı olmayacağız, biz hizmetin tarafında olacağız. Nazilli’ye yapılacak her ne varsa, Nazilli Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızın tamamının katılımıyla bunları gerçekleştireceğimize inanıyoruz.” diye konuştu.

Turan Pazar Yeri Güneş Enerji Santrali yapım işi için 750 bin Dolar, beton parke taşı ve beton bordür taşı alım-yapım işlerinde kullanılmak üzere 20 milyon TL, cari borçlar ve personel maaşları için 10 milyon TL İller Bankası’ndan kredi çeki kredi kullanılması ve krediye konu her türlü işlemler için yetki verilmesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan alınacak olan limit aşımı onayı, Plan ve Bütçe Komisyonu’na oy birliğiyle sevk edildi.

Ayrıca katı atık ücretlerin tahakkuk ve tahsilatlarının ASKİ’ye devredilmesi, , 2022 yılı gider bütçelerinde tertibi açılmayan ve ödeneği yetmeyen kalemler için ek ödenek verilmesi, gelir gider dengesini sağlamak amacıyla İller Bankası’ndan teminat mektubu alınmasını içeren gündem maddeleri de oy birliğiyle komisyona sevk edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP