Nazilli Belediyespor Şampiyon Oldu
119 okunma

Nazilli Belediyespor Şampiyon Oldu

ABONE OL
14 Nisan 2023 10:01
Nazilli Belediyespor Şampiyon Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu bölgesel gelişim ligi U-17 3. Grubunda Eşin Group Nazilli Belediyespor U-17 takımımız ligin son maçında Uşakspor’u misafir etti. Nazilli Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada gençlerimiz, üstün oyunu ile maçı 8-0 kazanarak şampiyon oldu. Siyah İncilerimizin gollerini Necip Hökrek, Alp Bostancı, Oğuzhan Andaç, Efekan Subakan(2), Cemal İter, Baran Öcalan ve Çınar Okatan kaydetti.

Karşılaşmayı Yönetim kurulu başkanımız Ünal Önal ve yöneticilerimizde takip ederken genç futbolcularımızın aileleri ve taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmadılar.

‘Hepimiz Gururlandık’

Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Eşin Group Nazilli Belediyespor yönetim kurulu başkanımız Ünal Önal : ‘’ Gençlerimizin başarısı ile hepimiz gururlandık. Futbolcularımızın sevinçlerini, Ailelerinin sevinçlerini görmek bizleri çok mutlu etti. Yönetimimize Nazilli’mize hayırlı Olsun. Bizler uzun vadeli düşünerek dahada başarılı olacağız. Kulübümüz altyapısında büyük ilerleme var bunun meyvesini Berkay Aydoğmuş kardeşimiz ile aldık. Tabi bizlerin bunu daha ileriye taşıması gerekiyor. Hocalarımızın, genç futbolcularımızın gayretleri ile oluşan bir şampiyonluk oldu. Başta desteklerini bizden esirgemeyen Nazilli Belediye ve kulüp onursal başkanımız Kürşat Engin Özcan olmak üzere Teknik Heyetimize, genç futbolcu kardeşlerime, onların ailelerine çok teşekkür ederim. İnşallah bu şampiyonluğun ardından Play-off larda da bizlerin yüzlerini güldürecekler. Şimdi daha çok çalışmamız gerekiyor.’’ Dedi.

‘Her Başarı Kendi İçinde Özeldir’

Nazilli Belediye ve kulüp onursal başkanımız ile birlikte Eşin Group Nazilli Belediyespor yönetim kurulu başkanımız Ünal Önal’a teşekkürlerini ileten U-17 takım sorumlu antrenörümüz Murat Angın yapmış olduğu değerlendirmesinde ‘’ Her başarı kendi içinde özel, her başarı kendi içinde özel. Bugünde biz şampiyonluk başarısını elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluk benim için ilk defa olan bir şey değil. Ben doğduğum büydüğüm şehrimin takımında Nazilli belediyesporumuzda da alt yaş kategorilerindede şampiyonluklar A takımımız ilede yaşadım Allah bunu bana nasip etti.Bu mutluluk hepimizin, bu mutluluk bütün sporcularımızın. Ben genç sporcu kardeşlerime ilk günden beri bizim hedefimiz var hedefimiz şampiyonluk dedim. Allahın izniylede şimdi sıra play-off şampiyonluğuna geldi. İnanıyoruz, güveniyoruz çocuklarımıza. Bizi destekleyen Kürşat Engin Özcan başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim kurulumuza, ailelerimize, herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP