Nazilli Belediyespor teknik direktörü Toros, korkuttu
246 okunma

Nazilli Belediyespor teknik direktörü Toros, korkuttu

ABONE OL
1 Mayıs 2023 19:01
Nazilli Belediyespor teknik direktörü Toros, korkuttu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eşin Group Nazilli Belediyespor teknik direktörü Mesut Toros İzmir’de özel bir hastanede normal rutin sağlık kontrollarını yaptırdı.

Mesut Toros’un kiloya bağlı olarak normal kontrollarını yaptırdığı, sağlık durumunun iyi olduğu ve hafta içinde görevinin başında olacağı öğrenildi.

Nazilli Belediyespor teknik direktörü Mesut Toros, korkuttu. 53 yaşındaki tecrübeli teknik adam, İzmir’de özel bir hastanede rutin kontrollarını yaptırdı. Bilgisayarlı renkli tomografisi çekilen Mesut Toros’un sağlık durumunun da çok iyi olduğu hafta başında görevinin başında olacağı her hangi bir sağlık probleminin de olmadığı öğrenildi.
betturkeygiris.org Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Ünal Önal, “Hocamız Mesut Toros İzmir’de özel bir hastanede muayene oldu. Yapılan incelemelerde hocamız rutin kontrollarını yaptırdı. Hocamızın gerekli olan tedavileri yapıldı. Sağlık durumu da şu anda çok iyi. Hocamız inşallah hafta başında takımın ve görevinin başında olarak çalışmalarını sürdürecek” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP