Nazilli Belediyespor’da Olağanüstü Kongre yapıldı.
142 okunma

Nazilli Belediyespor’da Olağanüstü Kongre yapıldı.

ABONE OL
29 Nisan 2023 19:10
Nazilli Belediyespor’da Olağanüstü Kongre yapıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor’da olağanüstü genel kurul yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk Tesisleri’nde gerçekleştirilen kongreye yoğun katılım sağlandı. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kulüp Başkanı Ünal Önal ve çok sayıda üye kongreyi takip etti. Divan başkanlığına Erdoğan Eker seçildi, katipliğe ise Naim Atmaca ve Hasan Güney yaptı. Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

“TÜZÜĞÜ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYDIK”
xslot
Genel kurulda tüzük değişikliğine gidildi. Siyah beyazlı kulüp, 2022 yılında çıkan son spor yasasına göre dernek statüsünden çıkıp Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlandı. Kulübün ismi Nazilli Belediye Spor Kulübü olarak değiştirildi. Bunun bir zorunluluk olduğunu aktaran Başkan Ünal Önal, “26 Nisan 2022’de alınan bir karar vardı. Kulüpler dernek statüsünden çıkıp bakanlığa bağlanıyor. Bunun için belli bir süre verilmişti. Bunu herkes yapmak zorundaydı. Kulübümüzün adı Nazilli Belediye Spor Kulübü olacak. Kulübümüz artık dernekler masasına bağlı olmayacak. Birçok kulüp futbol kulübü oldu biz spor kulübü olarak kaldık. Birçok branş var. Bizler birçok dalın yöneticisi olacağız” dedi.

GEÇMİŞE DEĞİL ÖNÜMÜZE BAKALIM”

Yaklaşık 1 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Ünal Önal, kulüp için her zaman göreve hazır olduğunu ifade ederek, “Görev yaptığım 32 arkadaşıma çok teşekkür ederim. Bazıları bu listede olmayacaklar. Lütfen beni affetsinler. Bazen kişisel anlaşmazlıklar olabiliyor. Yönetimde bazı sıkıntılar olabiliyor. Buradaki tek hedefimiz, aktif üye sayısını arttırmak ve ekonomik katkıyı sağlamak. Ben her göreve razıyım. Bu kulübün ne kadar temiz ve iyi niyetli olduğunu gördüm. Çalışan 20’ye yakın personelimiz var. Hafta sonlarında Nazilli’ye maç izletmek istiyorlar. Emeği geçen tüm personellerimize, bize ekonomik destek sağlayan yöneticilerimize, aramızda olamayan Erkan arkadaşımıza, birimiz iyi polis birimiz kötü polis oldu. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Artık geçmişe değil önümüze bakalım. Lütfen alınganlık yapmayalım. Bu kulübün herkese ihtiyacı var” diye konuştu.

ALTYAPIDA BAŞARI

Son dönemde altyapıdaki başarılara da dikkat çeken Başkan Ünal Önal, “Altyapıda bir hareket başlattık. Berkay’ı sattık. Önümüzdeki sezonda Furkan’ı ve alttan gelen çocuklarla değerlendiririz. Artık Nazilli bu işlerle anılıyor. U19 şampiyonluğu garantiledi U17 Play Off’u garantiledi. Altyapımıza destek olalım” diye konuştu

Siyah beyazlılarda yönetim değişikliğine de gidildi. Yeni yönetim, 44 kişiden oluştu. 22 kişilik yedek listenin yanı sıra, denetleme kurulunda 3 asi 3 yedek üyeye listede yer verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP