Nazilli’de Düğünlerine Çocuklarıyla Geldiler
185 okunma

Nazilli’de Düğünlerine Çocuklarıyla Geldiler

ABONE OL
9 Ağustos 2022 16:04
Nazilli’de Düğünlerine Çocuklarıyla Geldiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’nin tanınan ve sevilen işletmecilerinden Duck Cafe Bar Sahibi Tamer Dağlı’nın oğlu Tolga Dağlı, gönlünü kaptırdığı Aybike Gökçen ile 2 yıl önce dünyaevine girdi. Pandemi nedeniyle o dönemde düğün yapamayan Dağlı çifti, Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri Gold Düğün Salonu’ndaki düğün törenini 1 yaşındaki Ata Dağlı ile gerçekleştirdi.


Törene, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Nazilli Belediyesi Meclis üyeleri, Dağlı ailesinin akrabaları ve çok sayıda davetli katıldı. Hülya-Tamer Dağlı çifti, düğün törenine katılan davetlileri kapıda karşılarken tek tek masaları dolaşarak evlatlarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleriyle yakından ilgilendi.
Muhteşem düğünde sahne alan Yüksel Çal ve yetenekli müzisyenlerden kurulu orkestra, davetlilere müzik ziyafeti sundu. Gece boyunca arkadaşlarıyla birlikte oynayan gelin ve damat mutluluklarıyla etrafa neşe saçtı. Çiftin 1 yaşındaki oğulları Ata Dağlı ise dedesi Tamer Dağlı ve babaannesi Hülya Dağlı ile eğlencenin tadını çıkardı.

ses gazetesi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP