Nazilli’de Dünden Bugüne Yol Arkadaşları ile İstişare Toplantısı
211 okunma

Nazilli’de Dünden Bugüne Yol Arkadaşları ile İstişare Toplantısı

ABONE OL
28 Aralık 2022 12:14
Nazilli’de Dünden Bugüne Yol Arkadaşları ile İstişare Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de AK Parti, uzun bir süre sonra Yerel Yönetimlerden Sorumlu Gene Başkan Yardımcısı Mehmet Öhaseki’nin de katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Sanayi Sitesi Kooperatifi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğine eski ve yeni milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kurucu üyeler ve teşkilat mensupları katıldı.
VESAYET REJİMİNİ TARİHE GÖMDÜK
İstişare toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partililere konuştu. Özhaseki, “2023 seçimlerinin yalnızca Türkiye’nin değil, Güney Kafkasya’dan Kuzey Afrika’ya uzanan bölgelerde yaşayan vatandaşların da seçimidir.” dedi.Teşkilatların bunu göz önüne alarak çok çalışması gerektiğini söyleyen Özhaseki, “20 yıllık iktidarımızda bir çok hizmet yaptık ama bunları yaparken çok uğraş verdik. Kapatma davaları, gezi olayları, 17-25 hukuk darbesi, çukur olayları, 15 Temmuz darbe girişimi. Dertleri Türkiye’yi bölmekti. Vesayet rejimini tarihe gömdük. İktidar olduğumuz dönemin tamamında savaşarak gayret ettik. Allah’a hamd olsun ki başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider ve yanında vatan, millet, diyen bir Devlet Bahçeli. Sağlam duran kadrolar, ölümden korkmadan sağlam durarak o pisliklerin hepsini toprağa gömdük, inşallah bir daha çıkamayacaklar” dedi.
YİNE SEÇTİRECEĞİZ
Kılıçdaroğlu’nun siyasetinin yalan üzerine kurulu olduğunu tekrar eden AK Partili Mehmet Özhaseki, “Kılıçdaroğlu yalan siyasetiyle vatandaşın gözünü boyuyor. Ajanslar, büyükşehir belediyeleri tarafından milyonlarca TL’yle fonlanıyor. Karşımızda böyle bir cenah var. FETÖ, Avrupa Birliği, ABD, Meclise gelen ama bir gün bile milli olamayan vekiller bu ülkenin başında Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek istemiyorlar. Bu yiğit Anadolu evladını seçtirebilmek, bizim boynumuzun borcu olsun” dedi
Mehmet Özhaseki’nin konuşmasından sonra önceki dönem ilçe başkanları ve parti kurucularına plaketleri takdim edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP