Nazilli’de Feci Kaza, Kurtarılamadı
298 okunma

Nazilli’de Feci Kaza, Kurtarılamadı

ABONE OL
23 Aralık 2022 16:31
Nazilli’de Feci Kaza, Kurtarılamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına çarptı. Ağır yaralanın yaşlı kadın sevkinin sağlandığı Nazilli Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgilere göre kaza Nazilli’de Denizli-Aydın Devlet Kara yolu üzerinde Nazilli çıkışında meydana geldi.
Sabah saat 09.20 sıralarında Denizli’den Aydın yönüne seyir halinde olan S. Özdemir (S.Ö) yönetimindeki 34 FKJ 323 plakalı otomobil seyir halinde iken Nazilli çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışan Gülhanım Tintin (77) isimli yaşlı kadına çarparak ağır yaralanmasına neden oldu.
Kaza sonrasında kaza ihbarını alan 112 Acil sağlık ekipleri ve polis ekipleri olay yerine geldiler. Sağlık ekipleri ağır yaralı yaşlı kadını olay yerinden alarak Nazilli Devlet Hastanesine sevkini sağladılar. Ağır yaralı kadın Nazilli Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak öldü.
Otomobil sürücüsü S.Ö.’nün Denizli Barosu’na kayıtlı avukat olduğu öğrenildi. Aynı zamanda tekstilci bir iş adamının kızı olan S.Ö., gözaltına alınarak karakola götürüldü. Olay yeri inceleme ve Cumhuriyet Savcısının bölgedeki incelemelerinin ardından kaza nedeniyle kontrollü olarak sağlanan trafik yeniden normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürülmekte olduğu öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP