Nazilli’de Sümerbank Desenleri ve El Sanatları Sergisi ziyarete açıldı 
122 okunma

Nazilli’de Sümerbank Desenleri ve El Sanatları Sergisi ziyarete açıldı 

ABONE OL
29 Ekim 2022 11:19
Nazilli’de Sümerbank Desenleri ve El Sanatları Sergisi ziyarete açıldı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyesi El Sanatları Kursu tarafından hazırlanan ve 250 eserin sergilendiği Hayata Değer Katan Sümerbank Desenleri ve El Sanatları Sergisi ziyarete açıldı.

Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış törenine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Kent Konseyi Başkanı Gürkan Yenipazarlı, siyasi parti temsilcileri, dernek ve STK’ların ilçe başkanları ve kursiyerler katıldı.

 

Her yıl el sanatları kursunun Nazilli Belediyesi tarafından ücretsiz verildiğini hatırlatan El Sanatları Öğretmeni Filiz Aydın, desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür etti.

25 kursiyer ve eğitmen tarafından yıl boyunca hazırlanan eserlerin büyük önem taşıdığını söyleyen Aydın; “Aynı zamanda atölyemizde hediyelik eşya çalışmalarımızı yapıyoruz. Sergimiz, vitray, Sümerbank desenleri ve dönüştürülmüş ürünler olmak üzere 3 kategoriden oluşuyor. Eski eşyaların tamiratını yaptıktan sonra tekrar kullanılması için boyamalarını yaptık. Geridönüştürmeleri bizler için çok mutluluk verici. Büyük bir özenle hazırladığımız sergimizi ziyaret etmek isteyenleri Lütfi Selek Kültür Merkezi’ne davet ediyoruz” dedi.

 

Sergi, 28 Ekim-11 Kasım tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP