Nazilli’de Uyuşturucu Operasyonu; 2 Gözaltı
190 okunma

Nazilli’de Uyuşturucu Operasyonu; 2 Gözaltı

ABONE OL
7 Ağustos 2022 16:52
Nazilli’de Uyuşturucu Operasyonu; 2 Gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Narkotik polisinden başarılı uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi Mahkemece tutuklandı.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin çok sayıda adreste ve araçlarda yaptıkları arama sonucu yüklü miktarda uyuşturucu madde, tabancalar ve haplar ele geçirilirken, olayla ilgili yakalanan 2 şahıs sorgulamaları sonucunda çıkarıldıkları Mahkemece tutuklandı.
Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ilçe genelindeki başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
Narkotik Polis ekipleri yaptığı son operasyonda Nazilli’de Uyuşturucu Madde Ticareti Yaptığı tespit edilen Aralarında ticari taksi şöförününde bulunduğu iki şahsı takibe aldı.
E.D. ve Taksi şoförü T.Ö. isimli şahısların Nazilli Yeşil Mahalle ve Yeni Mahalle’de operasyon düğmesine basan ekipler, iki zehir tacirlerinin adreslerinde ve araçlarında eş zamanlı arama gerçekleştirdi.
Yapılan operasyonda, yüklü miktarda metamfetamin ve esrar isimli uyuşturucu maddeler, hassas terazi, 3 Adet ruhsatsız Tabanca 1 adet kurusıkı tabanca, 95 Adet Sentetik Ecza ve 15.000 TL. para ele geçirildi.
Narkotik polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan ve sorgulamaları sonucunda Adliyeye sevk edilen E.D. ve Taksi Şoförü olan T.Ö isimli iki şahıs çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk Evine gönderildiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP