Nazilli’deki patlamada yaralanmıştı… Ölüm haberi yürek yaktı
887 okunma

Nazilli’deki patlamada yaralanmıştı… Ölüm haberi yürek yaktı

ABONE OL
3 Ocak 2023 19:59
Nazilli’deki patlamada yaralanmıştı… Ölüm haberi yürek yaktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de 7 kişinin hayatını kaybettiği patlamada ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören 14 yaşındaki Cennet Yeldi, yaşam savaşını kaybetti.

Talihsiz olay, 30 Aralık Cuma günü Altıntaş Mahallesi’nde bulunan Ekrem Coşkun Döner isimli bir restoranda meydana geldi.

İş yerinde bulunan tüpteki arızaya müdahale sırasında patlama gerçekleşti. Patlama nedeniyle 7 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 5 kişi de yaralandı.

Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucu söndürüldü. 

Yaralılar, Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ölenlerin cansız bedenleri ise kimlik tespiti için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na sevk edildi. Burada yapılan kriminal incelemenin ardından cenazeler, ailelere teslim edildi.

Acı haber geldi

14 yaşındaki Cennet Yeldi, alevlerin arasından kurtulmuş ve can havliyle 2’nci kattan yere atlamıştı.

Ağır yaralı olan genç, Nazilli Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar olan talihsiz kızın durumu ağırlaştı.

Cennet’ten acı haber geldi. Yeldi doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yeldi’nin yarın Kuyucak’ın Başaran Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Gelen haber sonrası Sağlık müdürlüğü “

Gectigimiz günlerde Nazilli ilçemizde yasanan patlama sonrasi vücudunda yaniklar olusan ve tedavi amactyla Izmir Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edilen Cennet YELDI yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetmistir.

Aydin il Saghk Müdürlügü olarak patlamada vefat eden vatandaslarimiza Allah’ tan rahmet,yaral vatandaslarimiza da acil sifalar diliyoruz.” mesajını paylaştı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP