Nazilli’den 117’nci yardım aracı deprem bölgesine gönderildi
226 okunma

Nazilli’den 117’nci yardım aracı deprem bölgesine gönderildi

ABONE OL
9 Şubat 2023 22:35
Nazilli’den 117’nci yardım aracı deprem bölgesine gönderildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; Nazilli Belediyesi ve Nazilli Kaymakamlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü yardım kampanyası kapsamında, 117’nci yardım aracının bölgeye ulaştırılmak üzere yola çıktığını açıkladı.

Deprem felaketinin ilk gününden bu yana, Nazilli halkının eşi benzeri görülmemiş bir dayanışma örneği sergilediğini söyleyen Başkan Özcan, ilçeye gelecek depremzedeler için tüm hazırlıkların yapıldığını kaydetti.

Bugüne kadar, Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’a 60’ı TIR olmak üzere toplam 117 aracın sevk edildiğini söyleyen Başkan Özcan, 11 Şubat Cumartesi gününe kadar Belediye Meydanı’nda yardım toplama kampanyasının devam edeceğini dile getirdi.

Başkan Özcan Konuşmasında; ” “Bugün yoğun bir gün geçirdik sabah erken saatlerinde gerçekleşen çalışmalar geç saatlere kadar sürdü. Az önce gidenler ile birlikte 117 araç deprem bölgesine yolcu ettik. Sahaya soba, kömür, odun gönderdik. Bölgede en çok ihtiyacı olan şeyleri gönderdik göndermeye devam ediyoruz. 10 ile de araçlarımız gitti. En güçlü yardımlaşmayı Nazilli sağladı. Misafirlerimiz gelmeye başladı. Onları en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Onlar artık bizim hemşehrilerimiz olacak. 150 kişiyi ağırlayabilecek yer organize ettik. İlk günden bugüne gönderilen hiç bir aracımız yağmalanmadı. Arkadaşlarımız çok spesifik bir şekilde çalışıyor. Deprem bölgesinde sıcak yemek çıkmaya başladı” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP