Nazilli’den Abak’a Tam Destek
269 okunma

Nazilli’den Abak’a Tam Destek

ABONE OL
20 Nisan 2023 23:41
Nazilli’den Abak’a Tam Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, Nazilli’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Abak, yoğun ilgi gördü. Seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeyen ve sıkmadık el bırakmayan AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, Nazilli’de arefe günü esnaf ziyaretlerinde bulundu. Abak’a Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da eşlik etti.

Ayakkabıcılar Sokağı’na bulunan esnaflarla bir araya gelen Abak, esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Yoğun ilgi gören Abak, “Nazilli’de elini sıktığımız her vatandaş destek sözü verdi. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımız “Sizi Ankara’ya göndereceğiz” şeklinde destek mesajı verdi. Allah razı olsun. Doğru adamla doğru zamanda doğru adımlarla yola devam diyoruz” dedi.

“1 OY ERDOĞAN’A 1 OY MUSTAFA ABAK’A”

Ayakkabıcılar Sokağı’nda bayram alışverişi yapan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Abak, “Gerek vatandaşlarımızın gerekse esnaflarımızın teveccühü bizlere ve partimize gayet güzeldi. Esnaflarımıza bereketli işler diyerek, Ramazan Bayramı’nı kutladık. Bayram alışverişi yapan ve elini sıktığımız birçok vatandaşımız “1 oy Erdoğan’a 1 oy Abak’a” diyerek destek sözü verdi. Nazilli halkımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Milletimizin bu coşku ve heyecanı 14 Mayıs ‘ta zafere işarettir” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP