Oğan Tehditler Aldığını Duyurdu
224 okunma

Oğan Tehditler Aldığını Duyurdu

ABONE OL
12 Mayıs 2023 13:08
Oğan Tehditler Aldığını Duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan canlı yayında aldığı “olağanüstü” gelişmeyi sıcağı sıcağına duyurdu. Oğan, ittifakın genel başkanlarından birinin bu sabah kapısının önünde not bulduğunu açıklayarak notta yazanları paylaştı.

Oğan seçim gündemini değerlendirmek üzere tv100 ekranına konuk oldu. Programın başlarında telefonla meşgul olduğu görülen Oğan’a sunucu Deniz Gürel “Geldiğinizden beri hummalı bir çalışma yapıyorsunuz telefonla. Olağanüstü bir gelişme mi var?” sorusunu yöneltince Oğan “Evet, maalesef” yanıtını verdi.

“GENEL BAŞKAN KAPISININ ÖNÜNDE NOT BULDU”

ATA İttifakı’nı oluşturan 4 partiden biri olan Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam’ın bu sabah kapısında bir not bulduğu bilgisini paylaşan Oğan, notta “Az zamanın kaldı. Sokağa çıkarken dikkat et” yazdığını aktardı.

“QR KODU AÇINCA TEHDİT VİDEOSU ÇIKIYOR”

Oğan konuşmasının devamında da kendi afişlerinin üzerinde QR kod yapıştırıldığını ifade ederek dikkat çeken açıklamasına şöyle devam etti:

“Yetmiyor, Manisa’da dışarı çıktığında afişlerimizin üzerinde bir QR kod görüyor. O kodu açtığınızda da birtakım ‘kana kan, dişe diş’ gibi tehditler savrulan bir video görülüyor. Nedir, kim tarafından yapılmıştır, amaç nedir, bilmiyorum.”

‘MUHARREM İNCE’ AÇIKLAMASI

“Muharrem Bey’i aradım dün fakat telefonu kapalıydı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Birtakım operasyonlar kabul edilebilir değildir. Bunlardan artık kurtulmak lazım.

“İLK TURDA BİTER DİYENLER HESAP BİLMİYOR”

Muharrem İnce’nin oylarının yüzde 90’ı bana gelir. Herkesin ikinci tercihi benim. İki partiden de oy alıyorum. Bu seçimin ikinci turda biteceğini düşünüyorum. Seçimin ilk turda biteceğini söyleyenler bence hesap bilmiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP