Özcan, Tarım Fuarı Öncesi Düzenlenen Basın Toplantısına Katıldı
144 okunma

Özcan, Tarım Fuarı Öncesi Düzenlenen Basın Toplantısına Katıldı

ABONE OL
14 Aralık 2022 11:27
Özcan, Tarım Fuarı Öncesi Düzenlenen Basın Toplantısına Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli ‘de 17-19 Aralıkta gerçekleştirilecek olan Nazilli Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı öncesi son durum değerlendirmelerinin konuşulduğu basın toplantısı Nazilli Belediyesi Hangar Kafe Restoranda yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yurt içi fuar takviminde yer alan ve bu yıl 17-19 Aralık tarihleri arasında AS Fuarcılık tarafından Nazilli Sümer Vakfı yararına gerçekleştirilecek olan Nazilli Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı öncesi son durum değerlendirmelerinin konuşulduğu toplantı Nazilli Belediyesi Hangar Kafe Restoranda yapıldı. Basın Toplantısına Nazilli Kaymakamı ve Nazilli Sümer Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sedat Sırrı Arısoy başta olmak üzere Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, Ziraat Odası Başkan Necdet İzgü, Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, İlçe Tarım Müdürü Sunay Güler, AS Fuarcılık yetkilisi Mehmet Abdioğulları ve Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen ile komisyonda görevli daire müdürleri katıldı.

 

Basın Mensuplarını bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, açılış konuşmasını AS Fuar Organizatörü Mehmet Abdioğulları’nın yapmasının ardında sırasıyla Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, fuarın gerçekleştirileceği alan, fuarın amacı, Nazilli’ye sağlayacağı faydaları ve Nazilli Sümer Vakfı’nın öncülüğünde öğrencilere burs sağlanması konusunda konuşma yaptı.

Nazilli için gün geçtikçe daha güzel atılımların yapıldığına vurgu yapan Başkan Özcan; “Tarım fuarı yapılıyor muydu evet yapılıyordu, Güzel etkinlikler oluyor muydu evet oluyordu. Ama daha güzelini yapmak gerekiyordu Nazilli için, daha iyisini yapmak gerekiyordu. Nazilli kaybettiği yılları geri kazanmak adına güzel atılımlar yapıyor. Bu atılımlarda katkı sağlayan başta kaymakamımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Fuara çevre il ve ilçelerden de katılım olacak. Belediye olarak biz de stand açacağız ve Nazilli’ye has ürünlerimizi tanıtacağız. Nazilli’nin il olması noktasında güzel işler yapıyoruz. Bu güne kadar en profesyonel şekilde çalıştığımız bir proje oldu bu fuar. Emeği geçen her kese ve özellikle siz basın mensubu arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

 

Bu fuarın Sümer Vakfı’nın himayesinde gerçekleşmesi bakımından güzel bir sürecin başlangıcı olacağının altını çizen Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy; “Sümer Vakfı 1981 yılında Sümerbank çalışanlarının çocuklarına burs vermek amacıyla kurulmuş bir vakıf. Sümer Vakfı ilçemizde tüm paydaşların bir arada strateji geliştirebileceği bir çatı örgüt haline gelecek ve bu fuarla kozasından çıkacak. Fuardan elde edilecek gelirin bir kısmı üniversite öğrencilerine burs olarak verilecek. Umuyorum ki önümüzdeki senelerde çok daha farklı bir vizyonla ortaya çıkacak. Seneye çok daha farklı ve daha güzel organizasyonlar yapılacağına inanıyor ve bu organizasyona emek veren tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum ” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP