Perşembe Pazarını Sel Aldı… Pazar Esnafı İsyan Etti.
328 okunma

Perşembe Pazarını Sel Aldı… Pazar Esnafı İsyan Etti.

ABONE OL
18 Mayıs 2023 17:14
Perşembe Pazarını Sel Aldı… Pazar Esnafı İsyan Etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’nin en büyük pazarlarından olan perşembe pazarını sel aldı. Pazarcı esnafı isyan etti.

Göle dönen caddelerde suyun içinde pazar alışverişini yapmak zorunda kalan vatandaşlar, Mahalle sakinleri, esnaf, pazarcı hepsi isyan etti. Her yağmur yağdığında aynı problemi yaşadıklarını belirten vatandaşlar;” yarım saat yağmur yağsa bile bu hale geliyor, yetkililerin bir an önce bu probleme çare bulmasını istiyoruz.” Dedi.

Mahalle sakinlerinden M.A ( Öğrenci):” Nazilliyi seviyorum ama şu güzel yağmurda ayaklarım ağırlaştı resmen. Bariz bir alt yapı sorunu var. Güneşli havalarda güzel, Nazilli yağmurda yine bizi mağdur etti. Bugün perşembe buranın en büyük pazarı ve insanlar suların içinde zıplıyor. Trajikomik bir görüntü. Yıl 2023 ve şehrin ana caddeleri adeta göle dönüşüyor. Yetkililerin bu duruma acil bir çözüm bulması gerek.”

Serkan Altındağ (Esnaf) :” Logar giderlerini yapmadıkları için, buna bir el atmaları gerekiyor artık, her yağmur yağdığında böyle bir sorunumuz oluyor bizim. Mallarımız sürükleniyor gidiyor. Bundan dolayı yetkililerin el atmasını acil bir şekilde istiyoruz.”

Ağit ( Pazarcı) :”Alt yapı yok sıfır alt yapı böyle olunca da yarım saat yağmur yağdı göl içinde her yer. İlk önce alt yapının olması lazım.

İsmini vermek istemeyen bir pazarcı esnafımız ise;” Alt yapı yok 2 metre derinliğinde 1 metre yüksekliğinde bir kanal yapılmış olsa bu şekilde olmaz. Halimizi görüyorsunuz yani, her yağmur yağdığında bu telaşe oluyor. Böyle olduğunu bilsem pazar’a da gelmezdim.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP