Potanın Efeleri moral depoladı
127 okunma

Potanın Efeleri moral depoladı

ABONE OL
24 Nisan 2023 14:04
Potanın Efeleri moral depoladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor Basketbol Takımımız 25 Nisan Salı günü saat 18:00’da Nazilli Kapalı Spor Salonu’nda Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı Play-Off 2. Tur ilk maçı öncesinde Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanımız Kürşat Engin Özcan’ın davetlisi olarak kahvaltıda buluştu. Programa AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Umut Tuncer, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, AK Parti Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş ile AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu ve yönetim kurulu üyelerimizde eşlik etti.

“Aydın’mızı ve Nazilli’mizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancım tam” diyerek sözlerine başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Umut Tuncer: “Sporun en önemli enerjisi başarılı olmaktır. Değerli başkanımız Kürşat beyden sizler hakkında çok güzel bilgiler aldım. Sezonu çok güzel sonuçlarla bitirerek kaldığınız son 16 tur maçlarında başarılar dilerim. İnşallah yarın oynayacağınız Etimesgut Belediyespor karşılaşmasında da parkeden güzel bir sonuç ile ayrılacağınıza inancım tam” diye sözlerini tamamladı.

“Desteğimiz sizlere son topa kadar devam edecek” diye sözlerine başlayan Onursal Başkanımız Kürşat Engin Özcan da: “Normal sezonu başarı ile bitirmenin gururunu hep birlikte yaşadık. İnşallah play-off turundan başarılı sonuçlar alarak Nazilli’mizi en güzel şekilde temsil ederek finaller sonunda şehrimize Şampiyonluk kupasını getireceğinize inancım tam. İlk sınavınız Etimesgut Belediyespor karşılaşmasında başarılar dilerim” dedi.

Kahvaltı programı için Onursal Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a teşekkürlerini ileten Baş Antrenörümüz Öğünç Tokgöz ise: “Değerli başkanım ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ederiz. Sezon boyunca verdiğiniz destekler sayesinde bugünlere kadar geldik. İnşallah’da Etimesgut Belediyespor karşılaşmalarında da başarı ile ayrılarak son maçtan sonra kupa ile Nazilli’mizde şehir turu atmak bizlere nasip olacak” ifadelerini kullandı.
Moral kahvaltısı fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP