Prof. Muammer Aksoy Mahallesi’nde yollar tamamlanıyor
131 okunma

Prof. Muammer Aksoy Mahallesi’nde yollar tamamlanıyor

ABONE OL
1 Ekim 2022 15:50
Prof. Muammer Aksoy Mahallesi’nde yollar tamamlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Prof. Muammer Aksoy Mahallesi’nde yer alan 3 ayrı noktada yol yapım, bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına başladı.

82 mahallenin tamamında yatırımlarına devam eden Nazilli Belediyesi, kış aylarının yaklaşması ile birlikte çalışmalarına hız verdi.

Son olarak Prof. Muammer Aksoy Mahallesi 1245, 1263 ve 1247 Sokak’ta stabilize işlemlerini tamamlayan ekipler kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR

Bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Mahalle Muhtarı Cindi Karahan; “Öncelikle Kürşat Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde yollarımız yapılmaya devam ediyor. 3 tane yolumuz yapılıyor. Allah Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun” diye konuştu.

 

 

EKİPLER CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Nazilli’nin dört bir yanında yürütülen yol çalışmalarının tamamlanması için tüm saha ekiplerinin canla başla çalıştığını dile getiren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Kış aylarının yaklaşması ile birlikte yol yapım çalışmalarımıza da hız verdik. Ekiplerimiz yoğun yağışların olduğu dönemlerde hemşehrilerimizin mağdur olmaması için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. Tüm ekip arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP