Savaş memleketi Çine’de ilgiyle karşılandı
213 okunma

Savaş memleketi Çine’de ilgiyle karşılandı

ABONE OL
27 Nisan 2023 21:16
Savaş memleketi Çine’de ilgiyle karşılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş memleketi Çine’yi ziyaret etti. Çineliler tarafından ilgiyle karşılanan Savaş, 14 Mayıs’ın tarihi bir seçim olduğunu vurgulayarak, 6’lı masanın Türkiye’yi geriye götürmek istediğini söyledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, seçim çalışmalarına memleketi Çine’de devam etti. Önce AK Parti Çine İlçe Binasında partililerle buluşan Savaş’ı AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı karşıladı.

Partililerle sohbet eden Savaş, 14 Mayıs’ın tarihi bir seçim olduğunu vatanını bayrağını seven herkesin gereğini yapması gerektiğini söyleyerek muhalefete yüklendi. Savaş, 6’lı Masa’nın Türkiye’yi ileriye taşımak gibi bir gayesinin olmadığını belirterek, “Türkiye ileri götürmek isteyenlerle geri götürmek isteyenlerin bir mücadelesini tanıklık ediyoruz. Geri götürmek isteyenler Türkiye’yi durdurmak istiyor” dedi.

Savaş daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafın istek ve şikayetlerini dinledi. Halk pazarının olması dolayısıyla pazarı da gezen Savaş, burada vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar Mustafa Savaş’la hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.

Program, mahalle ziyaretleriyle devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP