SİNAN OĞAN İÇİN İMZA TOPLANIYOR
321 okunma

SİNAN OĞAN İÇİN İMZA TOPLANIYOR

ABONE OL
14 Mart 2023 19:59
SİNAN OĞAN İÇİN İMZA TOPLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi genel merkezinde Sinan Oğan’ın ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından Aydın il başkanlığı 20 Mart tarihinde başlayacak imza verme sürecine ilişkin olarak Aydın il başkanı Mustafa Tunca Onay açıklamada bulundu.

Zafer Partisi Aydın il başkanı Mustafa Tunca Onay; Şu anda bütün teşkilatımız ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan için verilecek 100 bin imzanın toplanması için çalışmalar yapıyoruz. İl ve ilçe yönetimlerimiz bunun için hazırlıklarını yapıyor.

Sadece ATA İttifakı Paydaşlarını Değil Demokrasiye İnanan Herkesi Sinan Oğan İçin İmza Vermeye Çağırıyorum

Bütün ilçelerde ilçe seçim kurullarına gidilip imza verilecek. Sadece Ata İttifakı paydaşlarımızın değil demokrasiye inanan herkesi Cumhurbaşkanı adayımız Sinan Oğan için imza vermeye çağırıyorum. Biz gayet organize şekilde hazırlandık. İki gün içerisinde bunu bitireceğiz.

Geçen hafta içerisinde genel merkezimizde Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adaylığı açıklamasına katıldık. Hem Cumhurbaşkanı adayımız Sinan Oğan hem de genel başkanımız Ümit Özdağ Türk Milliyetçilerinin ve Atatürkçülerin buluşma adresi Ata İttifakı adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisidir dediler.

Milletvekili Aday Adaylığı Başvurularını Almaya Başlayacağız

Zafer Partisi Aydın il başkanlığı olarak seçim hazırlıklarına da devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde aday adaylarımızın başvurularını almaya başlayacağız.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP