Sırra Kadem Basan Kuyumcu, ‘Evimi Arabamı Satıp Ödeyeceğim’
310 okunma

Sırra Kadem Basan Kuyumcu, ‘Evimi Arabamı Satıp Ödeyeceğim’

ABONE OL
16 Şubat 2023 21:23
Sırra Kadem Basan Kuyumcu, ‘Evimi Arabamı Satıp Ödeyeceğim’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de uzun yıllar boyu Uzun Çarşı’da kuyumculuk yapan Y.H, Kepenk kapatıp, “hastalık nedeniyle kapalıyız’ notu asarak sırra kadem bastı.

 

Kuyumcuya ziynet eşyası ve paralarını emanet eden vatandaşlar, 1 haftadır dükkanının açılmadığını görünce durumdan şüphelenerek şikayette bulundu. Mağdur vatandaşların şikayeti üzerine Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis, dükkanda inceleme yaptı. Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla işyeri ikinci bir emre kadar mühürlendi.

Polisin uğraşları sonucu kuyumcu Y.H. ve çalışanı M.T.’ye ulaşıldı. Teslim olan kuyumcu Y.H. ve çalışanı emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Mahkeme dolandırıcılık suçundan Y.H. ve M.T.’nin tutuklu yargılanmasına karar verdi. Tutuklanan iki şahıs, cezaevine gönderildi.

“Evimi Arabamı Satıp Ödeyeceğim”

Kuyumcu Y.H.’nin ifadesine ulaşıldı. Y.H., elindeki altın ve paralarla borçlarını kapattığı, mağdur şahıslara borcunu ödeyeceğini belirterek, “Ben dolandırıcılık yapmadım. Elimdekilerle borçlarımı kapattım. Borcum borçtur. Evimi arabamı satıp ödeyeceğim” diyerek üzerine atılı suçlamayı kabul etmedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP