Siyah Beyazlı kadın futbol takımı Denizli için hazır
343 okunma

Siyah Beyazlı kadın futbol takımı Denizli için hazır

ABONE OL
17 Mart 2023 23:54
Siyah Beyazlı kadın futbol takımı Denizli için hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor Kadın Futbol takımı yeşil sahalara dönüyor. Siyah beyazlı ekip ligin ilk maçını Denizli’de oynayacak.

TFF 3’ncü Lig 8’nci Grup’ta mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor Kadın Futbol takımı, sezonun ilk maçına çıkmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar, Servet Gazi Semt Sahası’nda 18 Mart Cumartesi günü saat 12:00’da Denizli Kaplanlarspor ile karşı karşıya gelecek.

‘İYİ BİR TAKIM OLUŞTURDUK’

Mustafa Kemal Atatürk Tesisleri’nde bir araya gelen futbolcular, deplasmanda oynanacak mücadelenin hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Takım Kaptanı Zeynep Uçar, Cumartesi günü Denizli’de oylanacakları ilk karşılaşma öncesi heyecanlı ve hazır olduklarını söyleyerek, ”Öncelikle Nazilli Belediyespor Kadın Futbol takımımızın Sorumlu Yöneticiliğine Meltem Tuğral Bildiri getirildi. Şampiyonluk yaşamış bir isim. Takımımız özverili şekilde idmanlarına devam ediyor. Sayı olarak yeterli bir kadroya sahibiz. İlk 11’de top koşturacak oyuncularımız 10-12 yıllık tecrübeye sahip isimlerden oluşuyor. İyi bir takım oluşturduk. Hedefimiz 2.lig.İnşallah takım arkadaşlarımızla birlikte güzel bir iş çıkaracağız. Servet Gazi Semt Sahası’nda 18 Mart Cumartesi günü saat 12:00’da Denizli Kaplanlarspor ile karşı karşıya geleceğiz. Karşılaşmada tüm gücümüzü oyuna vereceğiz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Arslanlıspor’a şampiyonluk yaşatan ve şampiyonluk yemeğinde istifasını açıklayan Meltem Tuğral, Nazilli Belediyespor Kadın Futbol takımının sorumlu yöneticiliğine getirildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor tesislerinde futbolcularla bir araya gelen Tuğral, tecrübelerini siyah beyazlı kadın futbolcularla paylaşarak takımı en üst lige getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

‘EN İYİSİ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ’
Tesislerde gerçekleşen buluşmada Tuğral’a Kadin Futbol Takımı Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Tanrıkulu eşlik etti. Tuğral yaptığı açıklamada, “Öncelikle bana güvenip bu görevi veren Belediye Başkanımız ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Kürşat Engin Özcan’a, Başkanımız Sayın Ünal Önal’a, Başkan Yardımcımız Ümit Özmen ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Kadınların kısıtlı bulunduğu bir ortamda oyuncu arkadaşlarımız ve teknik ekibimizle elimizden geleni yapıp, gururumuz Nazillispor armasını kadınlar Ligi’nde de en üst seviyeye çıkarmaya çalışacağız. Kesinlikle iddiası olmayan, olmuş olmak için var olan bir takım olmayacağız. Kendi hedefleri ve taraftar grubu olan bir takım olmak için mücadele edeceğiz. Bu vesile ile tüm Nazilli halkını ve Nazilli Spora gönül verenleri bizi izlemeye davet ediyorum. Ayrıca Nazillispora gönül vermiş Ali Akbaşın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet acılı ailesi ve Nazillispor camiasına başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP