Trabzonspor, Ajaxtan Naci Ünüvarı renklerine bağladı
106 okunma

Trabzonspor, Ajaxtan Naci Ünüvarı renklerine bağladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Hollanda ekiplerinden Ajax forması giyen genç futbolcu Naci Ünüvar’ı kiralık olarak kadrosuna kattı. 19 yaşındaki futbolcunun pazar günü Trabzona gelecek ve Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmasını tribünden takip edecek. Genç futbolcunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor.

ABONE OL
26 Ağustos 2022 23:00
Trabzonspor, Ajaxtan Naci Ünüvarı renklerine bağladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor , Hollanda ekibi Ajax’ın genç oyuncusu Naci Ünüvar’ı kiralık olarak kadrosuna kattı. 

19 yaşındaki kanat oyuncusu Naci Ünüvar, pazar günü Trabzon’a gelecek ve Trabzonspor – Galatasaray karşılaşmasını tribünden takip edecek. Genç futbolcunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Edwin van der Sar’dan Naci Ünüvar açıklaması

Ajax’ın CEO’su Edwin van der Sar geçtiğimiz gün Naci Ünüvar için “Naci, harika tekniğe sahip bir oyuncu. Ajax akademisindeki çok büyük bir yetenek. Umuyorum ki Türkiye’de süre almak onun için iyi olur” diye konuşmuştu.

Naci Ünüvar Kimdir?

13 Haziran 2003’te doğan Naci Ünüvar, sol kanatta forma giymektedir. Naci, tercih edilmesi halinde orta sahada da görev alabiliyor. Türkiye asıllı Hollandalı futbolcu, sağ ayağını etkili bir şekilde kullanabiliyor. Naci, kariyerine Ajax altyapısında başladı. Daha sonra Ajax’ın U17, U19, U21 ve A Takımı’nda görev aldı.

Naci, altyapı dahil olmak üzere kariyeri boyunca 132 maça çıktı ve 46 gol 31 asist üretti. Genç yıldız, Hollanda milli takımı alt yaş kategorilerinde de forma giydi.

Naci Ünüvar’ın transfermarkt değeri 3.5 milyon euro.

DHA

İlgili Haberler

Antalyaspor’lu Haji Wright durdurulamıyor! Son 12 maç 13 gol…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP