Türkiye’nin güçlü kadınları Nazilli’de buluştu
158 okunma

Türkiye’nin güçlü kadınları Nazilli’de buluştu

ABONE OL
26 Ekim 2022 16:11
Türkiye’nin güçlü kadınları Nazilli’de buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de 26 Ekim Kadın Muhtarlar Günü dolayısıyla Nazilli Belediyesi ev sahipliğinde Aydın Kadın Efeler Derneği ve Ege Kadın Buluşması Aydın Sekreteryası bileşenleri ilk kadın Muhtar Gül Esin’in kabrini ziyaret etti.

Nazilli Belediyesi’nin ulaşım ve yemek desteği verdiği etkinliğe, Emlak ve İstimlak Müdürü Ayşe Bozdoğan Kantar, Aydın Kadın Efeler Derneği Başkanı ve Ege Kadın Buluşması Platformu Aydın Sekretaryası Gülsevil Ergünoğlu, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Mehmet Bingül, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Gönül Öztürk, İYİ Parti Aydın İl Kadın Politikaları Başkanı Buket Saran, Güneşin Kadınları Derneği Başkanı Gonca Yelkovan, Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız, Aydın Girne Mahalle Muhtarı Şule Çıvranoğlu katıldı.

 

Etkinlik kapsamında Eğriboyun Mezarlığı’na giden kafile, ilk kadın Muhtar Gül Esin’in mezarı başında dualar etti.

Nazilli’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren grup, Nazilli Belediyesi tarafından Hangar Restoran’da onurlarına verilen yemeğe katıldı.

 

Aydın Kadın Efeler Derneği Başkanı ve Ege Kadın Buluşması Platformu Aydın Sekretaryası Gülsevil Ergünoğlu; “Gül Esin’in ölüm yıldönümü ve Kadın Muhtarlar Günü dolayısıyla Nazilli’ye geldik. Ege Kadın Buluşması Platformu olarak Gül Esin Muhtarlık Akademisi’ni başlatacağız. Misafirperverliklerinden dolayı tüm Nazilli halkına ve belediyemize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Yoğun programları nedeniyle etkinliğe katılamayan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Aydın Kadın Efeler Derneğimize, Ege Kadın Buluşması Aydın Sekreteryasına, İYİ Parti ve CHP’den programa katılan il ve ilçe temsilcilerimize, meclis üyelerimize, daire müdürlerimize ve muhtarlarımıza değerli katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Gül Esin, Türk siyasetinde bir dönüm noktasıdır. Bunun korunması ve yaşatılması için Atamızın yolunda yürümeye devam edeceğiz” sözlerini kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP